Zoektocht naar opbrengsteigendom is hele klus

Share.

De vastgoedmogelijkheden in 2019 zijn ongelimiteerd. Een investeerder houdt in deze zoektocht rekening met verschillende factoren: diversificatie, geografische spreiding en risicospreiding.

De klassiek opbrengsteigendom is een gebouw met verschillende appartementen onder één dak, maar dat is niet de trend om naartoe te gaan. Het beheer is dan misschien wel eenvoudiger omdat er maar één locatie is, maar zo gaat de investeerder eventuele risico’s niet spreiden en alles in één mand leggen. Bedenk dan maar eens dat u met slechts één projectontwikkelaar kan samenwerken die rekening houdt met de drie belangrijkste beleggingsaspecten: geografische spreiding, spreiding van de vastgoedportefeuille dankzij verschillende types vastgoed en centraal beheer.

Juiste project op juiste locatie

Het lijkt onwerkelijk, maar Candor kan dat voor u waarmaken. Bouwpromotor Candor is gedreven door het besef dat vastgoedinvesteringen uitgebreid moeten worden naar diverse vastgoedtakken. Zo ontwikkelt de promotor zowel studentenflats als hotels, residentiële appartementen, kantoren, assistentiewoningen, enz. De volledige opvolging van de bouw tot en met de verhuur wordt beheerd door Candor en vervolgens door zijn verhuurpartner, Belgium Business Flats (BBF). Diversificatie en beheer zijn alvast twee succesfactoren, maar ook geografische spreiding is interessant bij opbrengsteigendom. Candor bouwde een succes op in Brussel en breidt intussen uit met verschillende vastgoedmogelijkheden naar Antwerpen en Gent. De hoofdzaak voor Candor is om op elke locatie het juiste project te ontwikkelen, maar ook om de investeerder een gediversifieerd aanbod aan te bieden dat kan helpen bij de samenstelling van een goede vastgoedportefeuille.

Share.

Leave A Reply