27 man caves om de dagelijkse stress in te vergeten

Share.

Een plek waar de man zich kan terugtrekken om zo in alle rust zijn hobby te beoefenen. Misschien wel dé enige plek waar je als man ongestoord Fifa kan spelen zonder dat het vrouwtje met haar ogen rolt. Welkom in de man cave!

Het gaat dan vaak om een zolder, kelder of garage die volledig is ingericht naar de smaak en noden van de man in kwestie. Sommige mannen hebben een hobbyruimte die perfect is om bijvoorbeeld aan modelbouw te doen of te sleutelen aan moto’s en auto’s. Dikwijls een ruimte met een rommelige indruk – vaak tot ongenoegen van vrouwlief – maar voor de man ligt alles juist en op de perfecte plek.

Een andere variant van de man cave is de ontspanningsruimte. Zo heb je de filmfreak die een bioscoopzaal heeft nagebouwd of de sportfan die de ruimte volledig heeft ingericht in de stijl van zijn favoriete club. Je kan de ruimtes niet gek genoeg bedenken. Vervolledigd met een pooltafel, air hockey, kickertafel of een full size bar weerspiegeld deze ruimte perfect de persoonlijkheid van de man.

 

Volgens sommige psychologen komt de man cave de relatie ten goede… Wat denken de mannen erover: verplicht aanwezig in elke woning of niet?

Nog meer inspiratie nodig? Volg ons dan zeker even op Pinterest.

Bron: Pinterest

Share.

1 Comment

  1. Vandamme on

    Dat zijn geen man caves, dat zijn uitstalraampjes om te tonen hoeveel geld ze hebben
    Een man-cave ligt vol rommel, gerief, speeltjes, werktuigen, hobby projecten en een man cave is off limits voor fotografen en vrouwen.

Leave A Reply