Youtuber koopt adembenemende villa van 14,6 miljoen dollar

Share.

Jeffree Star, een van de grootste spelers in de make-up industrie en youtuber kocht een nieuwe villa… en niet zomaar eentje! Mensen die de beroemde youtuber volgen weten al een tijdje dat de zaken zeer goed gaan voor Jeffree. Dat wordt nog eens bevestigd wanneer hij in zijn nieuwe video een rondleiding geeft in zijn villa. De villa stond op de veilingmarkt voor maar liefst 19 miljoen dollar en Jeffree wist het op de kop te tikken voor 14,6 miljoen.

De Villa

Al snel werden er foto’s verspreid over de villa maar dat vindt Jeffree niet erg. Het huis bevindt zich in een zwaar beveiligde omgeving “Hidden Hills” in Californië en je moet verschillende poorten door om er te geraken. Ook heeft hij zelf een heel bewakingsteam paraat staan om hem en zijn droomhuis te beschermen. Het hele team én Jeffree’s assistente krijgen allemaal een eigen suite in zijn villa zodat ze altijd tot zijn beschikking zijn.

8 slaapkamers, 13 badkamers, een sauna en nog zoveel meer

Ja, je leest het goed! De villa heeft maar liefst 8 slaapkamers, 13 badkamers met een douche waar 10 mensen in passen, een sauna, een lift, een bar, een wijnkelder, een fitness met 2 verdiepingen, een gamekamer vol pin-ball machines, een cinemazaal, een gigantische keuken met 4 koelkasten, een buitenkeuken, een zwembad en een garage met plaats voor – houd je vast – 16 wagens. Dacht je dat we nu alles hebben opgesomd? Dan ben je fout. De video duurt 36 minuten en als klapper op de vuurpijl ligt er iets lager op de berg een extra pand. Jeffree laat weten dat zijn plan voor dit pand eruit bestaat om een “beauty barn” te hebben. Vervolledigd met nagelstudio, kapperszaak en make-up salon. Wauw.

Oeps!

Het nadeel aan deze grote villa wordt al snel duidelijk. Je raakt er snel iets kwijt en begin maar eens met zoeken! Zo raakt hij zijn gsm kwijt tijdens de rondleiding. Gelukkig voor Jeffree heeft hij een team die hem kan helpen met zoeken en zo is de gsm al snel terecht, wat een luxe.

Beroemde “Pink Vault”

Één van Jeffree Star’s meest bekeken video tot nu toe is een video waar hij een rondleiding geeft in zijn roze, zwaar beveiligde kledingkluis. Zonder irisscan en vingerscan kom je hier niet binnen. Binnenin onthult hij al zijn Hermès Berkin handtassen die elk 10.000 tot 100.000 euro per stuk kosten samen met andere exclusieve handtassen en kledingstukken. Deze kluis bevindt zich in het oud huis van Jeffree maar hij belooft zijn kijkers dat er een nog grotere en indrukwekkendere kluis gebouwd wordt in zijn nieuwe villa. Wie toch geïnteresseerd is in een eigen “Pink vault” heeft geluk. Het oude huis van Jeffree staat nog te koop!

Renovatieplannen

Hoewel zijn vorig huis volledig roze was zijn dat niet de plannen voor deze villa. Zijn zwembad daarentegen wilt hij wil graag roze verven en ook één deel van het huis zal roze zijn als herinnering aan zijn vorig huis. Jeffree contacteerde reeds enkele bedrijven zoals “Pink berry” die zouden zorgen voor eigen yoghurtijs machines in zijn bioscoopzaal en het rode hout dat overal te zien is wordt vervangen door hout in een gouden kleur. Jeffree gaat all the way met deze villa en wij zijn zeer benieuwd wat hij ervan gaat maken.

Waar ben jij het meest van onder de indruk?

 

Share.

Comments are closed.