Een huis kopen onder de €200.000? Het kan!

Share.

Een huis vinden dat binnen je budget past is een lastige opgave. Een mooie woning vinden is één ding, maar een mooie én betaalbare woning vinden is vaak een pak moeilijker.  Voor wie op zoek is naar een moderne woning binnen een beperkt budget hebben we goed nieuws: Dit zijn 6 moderne woningen onder de €200.000!

Instapklare woning in Menen

Deze gesloten bebouwing vind je terug in West-Vlaanderen, meer bepaald in het gezellige Menen. De woning is pas gerenoveerd met een mooie open keuken en heeft een leuk terras. Binnenin vinden we 3 slaapkamers wat dit huis perfect maakt voor jonge gezinnen. Het prijskaartje voor deze instapklare woning bedraagt 179.000 euro.

Volledig gerenoveerde woning in Henegouwen

Voor 150.000 euro kan je de eigenaar zijn van dit klein maar fijne huisje. Het is volledig gerenoveerd en heeft 2 slaapkamers én 2 badkamers. Verder is de woning goed gelegen in Quaregnon, vlakbij het openbare vervoer, winkels en scholen. Dit is de ideale woning voor een klein gezin met moderne smaak.

Te voet naar de markt van Lokeren

Dat lees je goed! Op 2 kilometer van de Lokerse markt ligt dit leuke rijhuis, gebouwd in 2016. De lichtrijke keuken is zeker en vast de blikvanger van deze woning. Het huis is voorzien van 3 slaapkamers en heeft een achteraan een klein terrasje. Ben jij helemaal klaar om te genieten van een aperitiefje op het terras, voor 198.500 euro kan deze woning van jou zijn!

Gloednieuwe luxueuze woning in Wervik

Deze verborgen parel ligt dicht bij de Franse grens, in Wervik. Deze modern ingerichte en mooi afgewerkte woning is volledig instap klaar en is voorzien van 3 slaapkamers, een ruime zolder, een terras en een leuke tuin. Voor een betaalbare 185.757 euro kan jij hier je toekomst opbouwen.

Prachtige halfopen cascowoning in Neerpelt

Helemaal aan de andere kant van ons Belgenlandje, in Limburg, springt deze woning in het oog. De foto’s zijn slecht simulaties maar ze tonen wel het potentieel van het pand. Als koper heb je zelf de kans om de woning volledig naar wensen af te werken, maar je hebt alvast een fantastische basis van duurzame materialen. Een extra troef van deze woning is zeker en vast de tuin! Prijskaartje: 175.000 euro.

3 slaapkamers maar ruimte voor meer

In Riemst vinden we dit leuke pand we voor 199.000 euro. Deze ruime, half-vrijstaande woning is gebouwd in 1954 op een perceel van 454 m². In 2017 werd het huis deels gerenoveerd met o.a. vernieuwde elektriciteit, sanitair en vloeren. Het is rustig gelegen maar toch vlakbij enkele scholen en supermarkten. Binnen zijn er 2 mooie, ruime slaapkamers en een 3de kamer die perfect dienen als bureel, dressing of kinderkamer.

Disclaimer: De bovenstaande bedragen zijn de vraagprijzen van de aanbieders. Net zoals je een lager bod kan uitbrengen, dien je ook rekening te houden met nog niet inbegrepen kosten die je hebt bij de aankoop van een woning. De uiteindelijke prijs die je betaalt, zal dus wellicht niet dezelfde zijn als die in het artikel.

Bron & foto’s: zimmo.be

Share.

Leave A Reply