Je nieuwe keuken in virtuele realiteit

Share.

Hoe geweldig zou het zijn om je droomkeuken te bekijken in levensechte kleuren en voorzien van alle details? Die droom wordt nu werkelijkheid.

Als trendsetter in de keukensector pakt Dovy uit met een primeur: een programma waarmee je thuis jouw toekomstige keuken in VR kunt beleven, een unieke sensatie en ervaring. Hoe werkt het? De basis blijft onveranderd: de keukenconsultants van Dovy zijn erop getraind om de juiste vragen te stellen en goed naar de klant te luisteren.

Op basis van die informatie werken ze een gedetailleerd plan uit dat rekening houdt met de ruimte waarin de keuken zal worden geplaatst en met de wensen van de klant. VR voegt daar nu letterlijk een extra dimensie aan toe. Het ontwerp dat de Dovy-consultant speciaal voor jou op maat gemaakt heeft, wordt door het programma omgezet in een driedimensionaal ontwerp. Je ontvangt een e-mail met de link naar het ontwerp. Thuis kan je op je gemak de link openen op een computer, tablet, smartphone of VR-bril. Inzoomen, uitzoomen, details bekijken, een algemeen overzicht, boven of onder kijken, voor of achter, links of rechts, alles is mogelijk. De details worden extra in de verf gezet zodat het beeld nóg echter lijkt. Heb je een werkblad in graniet gekozen in het ontwerp? De verfijnde structuur van het granieten werkblad wordt zo gedetailleerd weergegeven in 3D dat het lijkt alsof het werkblad al voor je ligt. Ook de houtstructuur in de kastdeuren lijkt levensecht. Met een beetje verbeelding zie je jezelf al achter de kookpotten staan.

SAMEN GENIETEN

Toon het ontwerp tijdens het familiebezoek op je tablet of smartphone en je oogst gegarandeerd bewonderende blikken. Laat vrienden en familie hun advies geven of het

materiaal van dichtbij bekijken door in te zoomen. Wil je je nieuwe keuken met alle details aan andere mensen laten zien? Stuur hen de link door en geniet er samen van.

VR BIJ DOVY

Virtual Reality (VR) biedt je een unieke ervaring die je volledig kan onderdompelen in een andere realiteit. Eens je een VR-bril opzet, duik je in een virtuele wereld die er verbazend echt uitziet. Doordat de bril je ogen volledig omsluit, krijg je geen informatie meer uit je echte omgeving. Als je je hoofd draait, beweegt de virtuele wereld automatisch met je mee, 360° in het rond en volledig driedimensionaal. Beschik je thuis over een VR-bril? Plaats je smartphone in de VR-bril en geniet van je droomkeuken. Of kom naar de toonzaal en bekijk het ontwerp door een professionele VR-bril. Gegarandeerd een unieke ervaring die een spectaculair ‘wow-gevoel’ oproept.

BELOFTE MAAKT…

Een nieuwe keuken blijft uiteraard een flinke investering. En dus moet je er volledig op kunnen vertrouwen dat jouw droom werkelijkheid wordt. Bij ons is een woord een woord. Als Dovy jou een gratis ontwerp, oerdegelijke kwaliteit en een unieke, op maat gemaakte keuken belooft, dan krijg je die ook. Net als 10 jaar garantie en een levenslange service. Een voorschot hoef je niet te betalen en de prijs bij bestelling blijft 2 jaar geldig. Want belofte maakt… nog betere keukens.

 

Bron: Dovy

Share.