Voor 150.000 euro heb je al een tweede verblijf in Spanje!

Share.

Zon, zee, sangria en tapas, dat is Spanje. Klinken deze woorden jou als flamenco muziek in de oren? Dan hebben we fantastisch nieuws! Voor minder dan 150.000 euro kan je een mooi verblijf in Spanje op de kop tikken. Dit zijn alvast enkele toppers!

Vrijstaand huis in Balsicas

Zimmo-code: ZBI-5R876

Dit heel gezellige karakteristieke huis staat te koop voor 120.000 euro. Het is een gloednieuwe residentie, dicht bij het centrum en pal aan de golfbaan. Met twee slaapkamers, één badkamer, open lounge/eetkamer, keuken, tuin met voor- en achter terras, solarium (37m²), kelder (90m²) en een ruimte die kan dienen als extra slaapkamer of leefruimte is deze villa ideaal als tweede verblijf. De woning is goed gelegen op zo’n 8 minuten rijden van het dorp Balsicas.

Zee en zwembad in Alicante

Zimmo-code: ZBI-8KRL9

Slechts 15 minuten rijden van het lange strand in San Juan en de stad Alicante vinden we dit prachtig modern huis. Met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een gemeenschappelijke tuin met een groot zwembad is het hier zalig vertoeven. Nog mooi meegenomen is dat alle noodzakelijke voorzieningen zich op wandelafstand van het huis bevinden.  Sta jij ook te popelen om te vertrekken? Voor 137.000 euro is dit huis voor jou!

Terras met 360° zicht op de natuur

Zimmo-code: ZBI-G03Z5

Aan de rand van Quesada vinden we deze goed onderhouden kwadrant woning op een perceel van 100m². Het hoogst gelegen terras heeft een schitterend 360° uitzicht waarbij je alle omliggende bergen, zoutmeren en zelfs de Middellandse Zee kan zien, echt prachtig! Het perceel met vraagprijs van 134.000 euro is voorzien van een privé oprit, 3 slaapkamers, een aangelegde tuin, een gemeenschappelijk zwembad en een opbergruimte. De woning wordt gemeubeld verkocht en is absoluut een bezoekje waard!

Halfopen bebouwing met exotische tuin

Zimmo-code: ZBI-4PYZD

Deze halfopen bebouwing in “Lola”-stijl heeft een prijskaartje van 138.950 euro. De mooie privé-binnenplaats in Andalusische patio-stijl is perfect om af te koelen in de zomer en een boek te lezen. Twee lichte slaapkamers met elk een eigen badkamer bieden comfort en privacy. Er is bovendien ook airconditioning aanwezig. Via de grote openslaande deuren in de woonkamer heb je toegang tot een groot terras en een prachtige exotische tuin. Verder is het grote gemeenschappelijke zwembad zeker een pluspunt. Wauw! 

Modderbaden in San Pedro del Pinatar

Zimmo-code: ZBI-PJLE8

Moderne woning met twee slaapkamers in San Pedro del Pinatar én – hoe kan het ook anders- een gemeenschappelijk zwembad. De woning bestaat uit 2 tweepersoonsslaapkamers, een volledig ingerichte woon- en eetkamer die uitkomt op een leuk terras. Het huis is gelegen in San Pedro del Pinatar in het noorden van Mar Menor. De modderbaden en kalme wateren die typerend zijn voor de regio hebben de groei van het gebied begunstigd. Het prijskaartje van deze mooie woonst bedraagt 149.000 euro.

Disclaimer: De bovenstaande bedragen zijn de vraagprijzen van de aanbieders. Net zoals je een lager bod kan uitbrengen, dien je ook rekening te houden met nog niet inbegrepen kosten die je hebt bij de aankoop van een woning. De uiteindelijke prijs die je betaalt, zal dus wellicht niet dezelfde zijn als die in het artikel.

Ben je benieuwd naar andere huizen in Spanje, bekijk dan zeker ons volledige aanbod! Vind je het toch wat eng om te investeren in een tweede verblijf in het buitenland? Dan willen we je graag wat extra tips geven om een woning in het buitenland kopen. Zo weet je wat je kan verwachten.

Bron & foto’s: zimmo.be

Share.