Ga op 3D-ontdekking door je woning met de Showreal

Share.

Wanneer je een nieuwbouwwoning of -appartement koopt, heb je natuurlijk veel vragen. Hoe zal het eruitzien? Hoe staat de zon ’s morgens, ’s middags en ’s avonds? Hoe ziet de omgeving eruit? Allemaal belangrijke vragen, waar een standaard grondplan helaas geen antwoord op kan geven. Maar de Showreal kan dat gelukkig wel.

Daarom aarzelde Vestio geen moment om deze innovatieve tool in huis te halen. Op deze manier kunnen ze klanten zo goed mogelijk informeren tijdens hun aankoopproces. Want nu zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Interactieve 360°-ontdekkingstochten, visualisaties met dag- en nachtlicht, echte uitzichten vanuit je woning, 3D-grondplannen enzovoort.Dankzij de Showreal kan je dus op voorhand een soort rondleiding maken in het door jouw gekozen appartement of woning.

Ook is het gedaan met eindeloos zoeken naar die perfecte match, dit is nu veel makkelijker! Enkel invullen welke voorkeuren en wensen de nieuwe eigendom moet hebben en het geeft je onmiddellijk alle beschikbare mogelijkheden.

Vestio is van plan om in de toekomst meer en meer projecten te visualiseren met de Showreal. Wil je het graag vandaag al zelf eens ervaren? Ontdek dan nu de projecten Refuga en Radekheim in het kantoor van Vestio.

Residentie Refuga is gelegen op de voormalige site van de “Herkenrodekazerne” midden in het centrum van Hasselt. Het project bestaat uit studio’s, stadsappartementen en penthouses. Ideaal om zelf te wonen of te investeren!

Woonproject Radekheim wordt dan weer ontwikkeld in het gezellige dorpje “Oud-Rekem”. Een prachtig ontwerp dat perfect integreerbaar is in de huidige dorpskern. Hier bouwt Vestio charmante stadswoningen, appartementen en 2 commerciële ruimtes. Beide projecten zijn helemaal klaar om door jou bezichtigd te worden. Niet op locatie …maar via de “Showreal”.

Wil je deze ervaring zelf ontdekken? Kom langs op ons kantoor.

Vestio 
Havermarkt 22 – 3500 Hasselt 
info@vestio.com
011800000

 

Share.