6 hollandse huizen vol karakter

Share.

Nederland, bij velen gekend om haar koningshuis, stroopwafels en klompen. Bij onze Noorderburen is het altijd gezellig. Eerder deelde we in dit artikel waarom Nederland een fijne plek is om te wonen. Ben jij het hiermee eens? Dan lijsten we hier alvast enkele karaktervolle woningen voor je op die momenteel te koop staan op Zimmo.

Sluis

Op loopafstand van vele winkels, boetiekjes, restaurants en terrassen in Sluis en op tien minuten met de auto van het bruisende Knokke, kan je hier heerlijk privé wonen in deze woning. Door grote raampartijen die uitkomen op het trappenhuis heeft het pand veel natuurlijk lichtinval voor een aangenaam en licht binnenkomen. Je kan hier wonen en werken combineren, aangezien je via een andere entree toegang hebt tot extra ruimtes. Prijskaartje: 849.000 euro.

Maastricht

Opnieuw net over de grens vind je Maastricht, een stad vol cultuur en fijne restaurantjes om te verkennen. Hier bevindt zich de prachtige villa “Bon abri”, Frans voor “goed verscholen”. De villa werd gebouwd in 1913, gerenoveerd in 2005 en volledig gerestyled in 2014. Er hangt wel een stevig prijskaartje op het pand. Maar liefst 1.500.000 euro tel je neerMaar met een perceelgrootte van 8775 m² die zó een parel draagt snappen we waarom.

Aardenburg

Een huis in het midden van een mooi stukje natuur met veel mogelijkheid om je sportief hart op te halen in de nabij gelegen sportclubs of  in het Elderschans bos. Dit huis is gemoderniseerd maar heeft enkele charmante elementen behouden zoals de houten balken aan het plafond en de schoorsteen. De tuin is netjes aangelegd en heeft onder andere een natuurlijke vijver, een vogelhok, een grote hondenren en een tuinhuis. De stad Aardenburg heeft een bijzonder verleden. Het is de oudste stad van Zeeland en dit is terug te zien bij de wandelroutes langs historische muurschilderingen en diverse Romeinse restanten. Een prachtige stad om in de verdwalen dus. Prijskaartje: 375.000 euro.

Terneuzen

Deze instapklare en enorm gezellig ogende woning bevind zich ook in Zeeland. Met een energielabel G vraagt deze woning om enkele verbeteringen . Toch is de buitenkant zo charmant dat we deze woning ook graag bij in het lijstje zetten. Met een prijskaartje van 129.000 euro is dit een perfect huisje om dichter bij zee te vertoeven in de zomermaanden.

Retranchement

Een ander prachtig huis dichtbij de Belgische grens met mogelijkheid tot zeer veel fijne momenten aan ‘t zee’tje vinden we hier in Retranchement. Het interieur kan je niet voorspellen wanneer je naar deze karaktervolle gevel kijkt. Het karakter is zeker binnen nog terug te vinden maar het huis is uitgerust met een moderne uitrusting. De aangename zitkamer aan de voorkant en aparte toegang naar de achtergelegen woonkamer met open keuken geeft een zeer ruime en relaxte indruk. Prijskaartje: 850.000 euro.

Leerdam

Het duurste pand in dit lijstje heeft een zeer sfeervolle en luxueuze uitstraling dankzij al haar mooie details. Het huis is gelegen in Utrecht, dicht bij het centrum, dichtbij alle voorzieningen en in de buurt van de snelwegen. Het interieur is onlosmakelijk verbonden met het exterieur en zijn prachtig met elkaar in harmonie. Als verlengde hiervan is er ook speciaal meubilair ontworpen. De ongekende luxe materialen en de uitstraling geven dit huis internationale allure dat bijdraagt aan het WAUW-effect. Prijskaartje: 1.695.000 euro

 

Ben je benieuwd naar meer? Bekijk al onze panden in Nederland

Share.

Comments are closed.