Hier woont Selena Gomez tijdens de lockdown

Share.

Popzangeres en voormalig Disney-ster Selena Gomez heeft al heel wat eigendommen onder haar naam staan. Van Texas tot Los Angeles, ze weet er echte parels uit te kiezen en wij kijken graag even mee.

Van Rock legende naar Pop prinses

Dit 9.000 vierkante meter grote pand werd op maat gebouwd in 1989 voor Rock & Roll legende Tom Petty, het werd onlangs gerenoveerd waardoor ze er zo’n $ 4.895.000 voor betaalde. De geest van Tom Petty leeft voort in dit luxueuze pand aangezien Selena nu zijn opname studio en podium om op te treden kan gebruiken voor haar carrière.

De ingang komt uit op een woonkamer met een hoog plafond, uitzicht op een canyon en een dramatische open haard. De mastersuite op de eerste verdieping wordt geleverd met baden van spa-kwaliteit, er is een suite op het hoogste niveau en daarnaast nog vier extra slaapkamersuites. De grote keuken komt uit op een familiekamer waarvan de muren volledig uit glas gemaakt zijn.

Maar misschien was het de lagere verdieping die de deal voor Gomez binnenhaalde. Petty’s oorspronkelijke opnamestudio-ruimte is verder uitgerust met een wijnkelder, een fitnessruimte, een massageruimte, een creatieve werkruimte, een keuken, een stemhokje, een studeerkamer en een gastensuite.

Maar dit is dus niet het enige verblijf waar deze Instagram-koningin in heeft geïnvesteerd. Dit zijn namelijk drie andere woningen waar ze hiervoor in verbleef.

Lockdown in LA

Ook L.A. zit in lockdown door de coronacrisis. De artieste spendeert haar tijd in dit charmant huis in studio city. Selena, die onlangs haar derde Billboard No. 1-album vierde met ‘Rare’, plaatste een foto uit haar open keuken op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez)


Na de aankoop van dit 3.188 vierkante meter grote huis met drie slaapkamers in 2017 voor $ 2,24 miljoen, veranderde Gomez bijna onmiddellijk van gedachten. Ze bracht het huis in 2018 weer op de markt voor $ 2,79 miljoen en opnieuw in 2019, maar vond nog geen koper. Het warme en chique huis is voorzien van een open keuken, mediaruimte, bibliotheek met open haard en informele eetkamer zijn ideaal voor het ontvangen van gasten, wanneer dat weer is toegestaan. De achtertuin is uitgerust met een keuken, eethoek en zwembad, evenals een gastenverblijf.

Calabasas was niet cool genoeg

In 2015 bracht de ster uit “Wizards of Waverly Place” haar landgoed in Calabasas op de markt voor $ 4.495.000. De met celebs gevulde buurt was niet genoeg om Gomez over te halen zich daar te vestigen. Ze had het het jaar ervoor gekocht voor $ 3,7 miljoen. Het aangepaste huis op 3 hectare grond heeft vijf slaapkamers, vijf open haarden, een keuken van de chef met ontbijthoek, een eetkamer met kamerhoge ramen, een binnenplaats, een theater, een fitnessruimte en een gastenverblijf.

De chique villa had problemen met indringers, wat volgens TMZ waarschijnlijk leidde tot het besluit van Gomez om het in 2016 te verkopen voor $ 3,3 miljoen.

Transactie in Texas-formaat

Gomez kocht in 2015 een pand van Texas-formaat op als een plek om te verblijven terwijl ze familie bezocht. Maar toen sloeg haar wispelturige eigenschap weer toe. Zo stond het huis begin 2016 voor $ 3,5 miljoen te koop, voordat het kort daarna weer van de markt werd gehaald.

In 2018 verkocht ze het herenhuis van 10.000 vierkante meter opnieuw, dit keer voor $ 3 miljoen. Het werd maanden later teruggebracht tot $ 2,7 miljoen en het huis werd uiteindelijk verkocht.

Het weelderige terrein omvat een lagune-vormig zoutwaterzwembad, een golfterrein, een sportveld en twee garages.

Zou jij liever in lockdown zitten in één van deze villa’s, of verkies je toch liever je eigen woning? 

Bron: Realtor.com

Share.