Dit kan je voor 700 euro huren in Vlaanderen

Share.

Je denkt er misschien over na om een huis of appartement te huren. Eén van de grote factoren die er dan bij komt kijken, is het budget. Vaak wil je namelijk huren om een extraatje te kunnen sparen. Daarom zoek je dus zoveel mogelijk comfort, voor zo weinig mogelijk maandelijkse lasten. Wij gingen met een maandelijks budget van 700 euro op zoek op Zimmo!

Opgelet: de (extra) maandelijkse lasten zijn in onderstaande voorbeelden niet inbegrepen!

West-Vlaanderen

Beginnen doen we in West-Vlaanderen, waar je voor 670 euro per maand terecht kan in dit moderne appartement in Oostrozebeke. Het prachtig, lichtrijk en ruim appartement werd gebouwd in 2017 en is dus helemaal nieuw. Een enorm pluspunt zijn de 2 terrassen waarvan er eentje zeer ruim én zuidelijk gericht is.

In dezelfde provincie vind je dan weer een ruime rijwoning met drie slaapkamers voor slechts 645 euro. Deze recent gebouwde woning met tuin én terras vind je in Kortemark.

Oost-Vlaanderen

In de provincie Oost-Vlaanderen vind je onder de 700 euro een alleenstaand huis. Deze recent volledig gerenoveerde woning is gelegen in het hartje van Dendermonde op het woonerf “Hof van Gorus”, een eilandje van rust op enkele stappen van de winkelstraten, station, zwembad, … Huurprijs? 650 euro

Iets duurder en iets kleiner, maar wel in provinciehoofdstad Gent, vind je voor 695 euro een gezellig appartement in het centrum van de stad. De ideale ligging, op fietsafstand van het historisch centrum. Het appartement beschikt over een living met ingerichte, open keuken en berging. Apart toilet, slaapkamer met dressing, badkamer met lavabo en grote inloopdouche. Achteraan gezellig terras.

Antwerpen

Ook in de provincie Antwerpen kan je terecht in deze laagbouw woning met twee slaapkamers op centrale locatie te Wijnegem. Deze instapklare woning geniet van een inkomhal die toegang biedt tot het gastentoilet, leefruimte met open keuken en de berging.Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het ruime zuid georiënteerd terras (45m²).Verder zijn er nog twee slaapkamers (10m² / 7,5m²) en een badkamer aanwezig. Voor 700 euro per maan is dit karaktervol huisje voor jou!

Dit gezellige en lichte appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. Het appartement beschikt over een leefruimte met open keuken. Via de keuken heeft u toegang tot het zonnige terras. Dat kan je in de provincie Antwerpen toch onmogelijk vinden? Toch wel! Voor 675 euro ben je zoet in hartje Antwerpen.

Limburg

Ook in de meest oostelijke provincie van Vlaanderen vind je appartementen voor minder dan 700 euro. Voor een mooie 695 euro vinden we in Sint-Lambrechts-Herk dit prachtige, moderne appartement met 2 slaapkamers en terras gelegen op de 1e etage.Het appartement is zeer ideaal gelegen en situeert zich in een aangename omgeving, nabij diverse winkels, warenhuizen en autostrade. Geniet jij binnenkort van de zon op dit terras?

Voor een kleiner budget maar toch een grotere woning dan in Sint-Lambrechts-Herk. Dit charmante huisje met 2 slaapkamers in Ellikom ligt in een rustige omgeving. en heeft een huurprijs van 685 euro per maand.

Vlaams-Brabant

Ten slotte gaan we naar Vlaams-Brabant, dat met de nabijheid van Brussel iets duurder uitvalt dan de andere Vlaamse provincies. En toch kan je ook hier een degelijke woning vinden voor 700 euro. Dit compacte rijhuis in Diest is een ideale woonplek, dicht bij scholen en winkels. Maandelijks moet je hier 700 euro neertellen.

Zelfs in Leuven vinden we een appartement binnen de ring onder de 700 euro. Hier vind je een appartement van 75 m² op 400 meten van het station. Toch lijkt het appartement ruim genoeg om met z’n tweeën te wonen. Je telt voor deze woning maandelijks 690 euro neer.

Wil je een heel overzicht van de huurwoningen onder de 700 euro? Deze vind je hier!

Share.

Leave A Reply