Dit is het duurste appartement in België

Share.

Eens een kijkje nemen bij anderen is altijd wel leuk. Wat dacht je ervan als we even binnenkijken bij het duurste appartement te koop en te huur in België? Heb je voldoende gespaard? Dan hebben we goed nieuws, ze zijn namelijk nog beschikbaar!

Het duurste appartement te koop

Voor het duurste appartement in Belgïe moeten we in Oostende zijn. Op de negende én tiende verdieping van residentie Commodore bevindt zich deze prachtige duplex. Bij het binnenkomen word je meteen aangenaam verrast met een uitzonderlijk zicht op de zee.

Op de benedenverdieping vind je een inkom met vestiaire, een hele ruime L-vormige woonruimte met gashaard, een afzonderlijk toilet en 2 slaapkamers. Open de gordijnen in de master bedroom en je kijkt uit op het strand en de zee. Zo wil iedereen wakker worden, toch? In deze kamer vinden we ook een dressing, een bureau en een ruime badkamer met een jacuzzi bad en inloopdouche. De tweede slaapkamer ligt naast de master bedroom en heeft naast een eigen badkamer ook een eigen terras.

Dan nemen we de trap naar boven. Hier vinden we een gezellige eetplaats met aansluitende keuken en bar. Deze ruimtes zijn omringd door een schitterend terras, deels met zeezicht en deels zuidgericht. Bij goed weer is dit de perfecte locatie om te genieten van een verfrissende cocktail! Op de bovenverdieping vinden we de derde slaapkamer terug, die ook weer voorzien is van een badkamer en terras.

Nu ben je waarschijnlijk benieuwd naar het prijskaartje van dit exclusieve penthouse. De vraagprijs voor deze woning bedraagt €2.000.000.

Het duurste appartement te huur

In Etterbeek, vlakbij het Jubelpark vinden we het duurste appartement dat te huur staat in België. Dit strak ingerichte duplex-penthouse bevindt zich op de vierde verdieping van een herenhuis met tal van faciliteiten zoals een wellness- en fitnessruimte, een spa, sauna en jacuzzi.

Binnenin de duplex vinden we een smaakvol ingerichte woonkamer waar je kan relaxen in de comfortabele TV-lounge. Verder is de woning voorzien van 3 slaapkamers, een mooie keuken, een badkamer, 2 doucheruimtes en een kantoor.

Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich een groot zonnig terras waar je kan genieten van een prachtig uitzicht. Krijg je zin om hier te komen wonen? Dan moet je rekenen op een maandelijkse huur van €6950.

Share.

Comments are closed.