IN BEELD: Dit waren de populairste woningen in mei

Share.

Sinds het leuke nieuws dat we vanaf 11 mei terug op huizenjacht konden, gingen velen onder jullie gretig op zoek naar een nieuwe woonst. Nu mei bijna ten einde is, blikken we graag terug op de 10 panden die deze maand het meest jullie aandacht trokken. Alle panden in deze lijst zijn nog steeds beschikbaar, dus aarzel niet om een bezoek vast te leggen!

10. Gezinswoning in Diepenbeek

Voor de 10e plaats reizen we af naar Diepenbeek, want hier staat een modern ingerichte woning te koop. Met 3 slaapkamers en een leuke tuin is dit een ideaal pand voor kleine gezinnen. In 2009 onderging het pand een grondige renovatie, waarbij onder andere de vloerisolatie, elektriciteit en sanitair volledig onder handen werden genomen. Ook werden er zonnepanelen op het dak geplaatst. Daarnaast vind je binnen een volledig afwerkte keuken, badkamer en een leefruimte met grote raampartijen. De vraagprijs voor deze instapklare woning bedraagt €325.000.

9. Ruim wonen in Maasmechelen

Aan ruimte geen gebrek hier! Vlak bij de dorpskern van Opgrimbie, een deelgemeente van Maasmechelen, staat deze grote woning te koop voor €349.000. Op het gelijkvloers vinden we een halfopen keuken, een ruime woonkamer en een eetkamer. Gaan we één verdiep omhoog, dan vinden we een grote badkamer die uitgerust is met een bubbelbad en een douche. Op deze verdieping zijn ook 4 slaapkamers te vinden. Op de tweede verdieping bevindt zich een zolderruimte die werd opgedeeld in 3 kamers. Ten slotte beschikt de woning ook over een zonnige tuin met verwarmd zwembad.

8. Modern appartement in Houthalen

Het eerste en enige appartement uit onze lijst staat op de 8ste plaats. Het gaat hier om een volledig instapklaar appartement, gelegen in een groene omgeving in Houthalen Oost. Het appartement werd gebouwd in 2008 en is in uitstekende staat. Met 2 slaapkamers, een open keuken, een badkamer met inloopdouche, wc en een groot terras is deze woning uitgerust van alle comfort. Nog een pluspunt: Geen last van een luide bovenbuur! Het appartement bevindt zich namelijk op de bovenste verdieping van het gebouw. Prijskaartje: €245.500.

7. Houtskelet uit Eindhout

Op plaats 7 vinden we een bijzonder geval. Daarom waarschijnlijk dat dit zoekertje deze maand de aandacht heeft getrokken. Deze houtskeletbouw wordt te koop aangeboden omdat ze plaats moet maken voor een ander pand. Beschik je dus al over een perceel grond en ben je nog op zoek naar een leuke woning om erop te bouwen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Het gaat om de volledige houtskeletbouw samen met dakpannen, gevelstenen en vloeren. De woonoppervlakte bedraagt 95,04m².

6. Chalet in Barvaux-sur-Ourthe

Deze chalet werd gemaakt uit een oude caravan en ligt op een prachtig perceel in een rustige buurt in Barvaux-sur-Ourthe. In de woonoppervlakte van 60 m² vinden we een eetkamer, 2 woonkamers, een keuken, een slaapkamer en een doucheruimte terug. De chalet is voorzien van water, elektriciteit en gas. Geniet even mee van het mooie uitzicht!

5. Strakke woning in Opglabbeek

In het centrum van Opglabbeek staat deze zeer energiezuinige en moderne woning te koop voor €434.000. Het huis werd 4 jaar geleden gebouwd en werd voorzien van alle comfort én een stijlvolle inrichting. Verder zijn er 22 zonnepanelen aanwezig alsook een D-ventilatiesysteem en super-isolerend glas. Op het gelijkvloers vinden we een moderne keuken en een gezellige leefruimte met gashaard. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een grote dressing en een badkamer. Wie houdt van een strakke inrichting, is hier aan het juiste adres!

4. Vakantiewoning in Sint-Gillis-Waas

Net buiten de top 3 vinden we deze vakantiewoning in Sint-Gillis-Waas terug. Deze ruime, charmante en goed onderhouden woonst is gelegen in gebied voor verblijfsrecreatie. De woning heeft op het gelijkvloers een leefruimte met parketvloer en open keuken, een grote en kleine slaapkamer, een badkamer en een lichtrijke veranda met zicht op de tuin. Verder is de woning voorzien van een zolder en een garage. Voor deze vakantiewoning betaal je zo’n €139.000 euro.

3. Bungalow met potentieel in Hasselt

Het pand dat met de bronzen medaille naar huis gaat, ligt in in Hasselt. Deze strakke bungalow vraagt nog wel wat werk, maar heeft enorm veel mogelijkheden om je eigen ding mee te doen. Binnen omvat de woning een inkomhal, leefruimte, een keuken, 1 badkamer, 3 slaapkamers en een garage. Ook buiten in de grote tuin is er nog wel wat werk. Wie groene vingers heeft, kan zich hier helemaal uitleven! Het kostenplaatje voor deze bungalow bedraagt €315.000. Kan je niet wachten om langs te gaan? Ga dan alvast eens virtueel op bezoek.

2. Erfgoed project in Bovelingen

Klusjesman gevraagd! Op de tweede plaats vinden we deze te restaureren semi-gesloten hoeve. Deze karaktervolle woning werd opgenomen als bouwkundig erfgoed en kan een grondige opknapbeurt gebruiken. Wie al eens een kijkje wil nemen in dit unieke project, kan er al eens virtueel rondwandelen. De vraagprijs voor deze hoeve met 4 slaapkamers bedraagt €124.000.

1. Compact Unit in… gans België

Heb je nog plaats over in je tuin of heb je nog een stuk grond waar je op wil bouwen? Dan kan onze nummer 1 van deze maand jou misschien interesseren! Deze constructie van 50 m² wordt volledig klaargemaakt in de fabriek en geplaatst op jouw perceel. Doordat de oppervlakte beperkt is tot 50m², is een bouwaanvraag niet noodzakelijk. Het design en de vorm kan je volledig vrij bepalen. Iets voor jou? Je kan een Compact unit met 1 slaapkamer aankopen voor €65.000.

We zijn rond! Dit waren de top 10 meest bekeken woningen op Zimmo van de maand mei. Iets gezien dat je wel aanspreekt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de verkopers. Tot volgende maand!

 

 

 

Share.