Slim omgaan met een kleine ruimte

Share.

Woon je klein, bijvoorbeeld op een studio, dan beschik je niet altijd over een afzonderlijke slaapkamer. Een slaapzetel kan dan een oplossing zijn. Een hoogslaper is ook een optie. Maar Simon Woodroffe zag het toch nog anders…

Geïnspireerd door dichtbevolkte stedelijke gebieden waar de woonruimte vaak beperkt is en men er dus creatief moet mee omspringen, heeft ontwerper Simon Woodroffe de YO! Home bedacht. Een woning die alles te bieden heeft op een beperkte oppervlakte zonder te moeten inboeten op gebied van luxe en comfort.

Wat dacht je van een keuken die je kan opbergen in de muur? Of een pop-up tafel die in de vloer verborgen zit? In de vloer zit trouwens ook nog extra opbergruimte.

Maar het spectaculairste is toch het bed, dat met een simpele druk op de knop vanuit het plafond naar beneden zakt, bovenop de zithoek. De zithoek vormt zo een platform voor de matras en het bedkader.

Auteur: HS – Bron & foto’s YO! Home

 

Share.

Leave A Reply