Maak je woning summer proof

Share.

Het afgelopen jaar hebben we weer enkele hittegolven meegemaakt. Wat brengt de volgende zomer? Wacht niet te lang om op zoek te gaan naar de airco die perfect bij jouw woning past. Wij helpen je kiezen.

Wordt het weer een hete zomer? Ook al kunnen de meesten onder ons hogere temperaturen en een streepje zon wel appreciëren, soms wordt het te veel van het goede. Een lucht/lucht warmtepomp, airco in de volksmond, zorgt dan voor de nodige verkoeling.

KIES TIJDIG ÉN ZORGVULDIG

Het aanbod aan airconditioning is immens. Aircotoestellen vind je in verschillende maten en kleuren, met en zonder luchtzuivering. De ene is energievriendelijker dan de andere en sommige toestellen zijn veel stiller. Ga ook altijd voor een betrouwbaar merk. Je wilt niet dat je toestel in het midden van een hittegolf zomaar dienst weigert. Daikin, wereldleider op het vlak van warmtepompen en airconditioning, staat al jaren garant voor een uitstekende dienstverlening én topkwaliteit. Hun airco-oplossingen hebben de meest gunstige energielabels op de markt.
Bovendien zijn ze uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder de innovatieve Invertertechnologie, die energieverspilling tegengaat en het verbruik tot wel 30% doet dalen, en de gepatenteerde Streamertechnologie, die volgens een recente onafhankelijke studie meer dan 99,9% van het coronavirus met succes inactiveert. De milieuvriendelijke airco’s van Daikin zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, die internationaal worden geroemd voor hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding én mooi design, aangepast aan jouw interieur. Bekijk op voorhand waar en hoe je de units wil laten plaatsen. Je kan kiezen uit verschillende fluisterstille modellen. Naargelang hun plaats in de ruimte onderscheiden we drie types. Wandmodellen zijn moderne units die naadloos aansluiten op de wand, bijvoorbeeld boven een deur, waardoor ze plaatsbesparend zijn en perfect passen in elk interieur. Vloermodellen zijn eenvoudig te installeren in elke kamer – en compacter dan radiatoren. Plafondmodellen zijn de ideale oplossing voor wie houdt van een strak interieur met onzichtbare verwarmingstoestellen.

PERFORMANT VLOER- EN WANDMODEL

Het Perfera-gamma vomt de perfecte combinatie van technologie en innovatief design voor de ideale klimaatoplossing, winter én zomer. En dat met de beste rendementen op de markt.
De Perfera-wandunit is al vele jaren een succesverhaal in Europa dankzij zijn unieke kenmerken. Het toestel komt nu op de markt in een compacter design, ideaal voor hedendaagse woningen. Je kan het toestel ook bedienen met je smartphone, makkelijk om je woning altijd op temperatuur te houden. Helemaal nieuw in het Perfera-gamma is het vloermodel. De unit heeft een functionele maar stijlvolle look met gestroomlijnd design en golvende lijnen. Dit model kan zowel eenvoudig tegen de muur geplaatst worden, als gedeeltelijk ingebouwd worden afhankelijk van jouw smaak.
Zomer en winter zorgt dit toestel voor een ideale binnentemperatuur. De unit koelt niet alleen zeer efficiënt, maar beschikt ook over drie unieke extra verwarmingsfuncties voor een warme winter binnenshuis. Met de boostverwarming warmt je woning 14% sneller op in vergelijking met een gewone unit. De Heat Plus-functie garandeert een comfortabele
verwarming door gedurende 30 minuten stralingswarmte van een radiator te simuleren. En dankzij de vloerverwarmingsfunctie heb je een hele winter lang warme voeten. Hulp nodig bij de keuze van jouw airconditioning?
Contacteer de Daikin-experts of breng een bezoekje aan de gloednieuwe Daikin showroom in Waver of ervaar de producten in het Daikin Experience Center in Gent.

Meer informatie op
https://www.daikin.be/daikin-experience-center

Share.

Comments are closed.