Leonardo DiCaprio koopt een villa van $7.1 miljoen voor iemand héél speciaal

Share.

Leonardo DiCaprio, de acteur die al onze harten veroverde in films zoals The Wolf of Wall Street, The Revenant, Inception en Titanic, heeft een nieuwe woning op de kop getikt. Hij telt maar liefst $7.1 miljoen dollar neer voor een -niet zo bescheiden- villa in Los Feliz, LA. DiCaprio is wel niet van plan om zelf zijn intrek te nemen, maar schenkt de villa aan een heel speciaal persoon in zijn leven.

Familie boven alles

De Oscarwinnaar laat het geld vlotjes rollen als het gaat om zijn familie. In 2018 kocht hij al een villa van $4.9 miljoen voor zijn vader, die er nu woont met zijn stiefmoeder en zijn nichtje. En nu is dus zijn moeder aan de beurt. Zij mag haar intrek nemen in de recent aangekochte villa van $7.1 miljoen. Beide woningen zijn gelegen in Los Feliz op 6 minuten van elkaar en op een half uurtje rijden van zoonlief.

Foto: Todd F Goodman

Mama’s huisje

De villa, gebouwd in 1928, beslaat bijna 5.000 vierkante meter oppervlakte en bevat 4 slaapkamers en 5 badkamers. Je komt binnen in een prachtige foyer van twee verdiepingen met glas-in-loodramen. Op het gelijkvloers is een uitgebreide bibliotheek te vinden en een woonkamer met een gezellige open haard. Let op de prachtige plafonds, die zo’n 7 meter hoog zijn.

Foto: Todd F Goodman

In de grote open keuken met ontbijthoek werd alle apparatuur op maat ingebouwd. Alles is voorzien om heerlijke maaltijden klaar te maken, al betwijfelen we of mama hier zelf gaat moeten koken 🙂 . De aansluitende woonkamer dient als een heuse mediaruimte en is uitgerust met een projector voor filmavonden. Nog een leuke troef aan de woning is dat bijna elke kamer van de woning toegang heeft naar buiten.

Foto: Todd F Goodman

Op de buitenvoorzieningen is ook niets op aan te merken. We vinden er onder meer een zwembad, een spa, een yogaruimte, een vrijstaande badkamer bij het zwembad en een observatiedek met een uitzicht op de stad. Als je hier niet kan relaxen, dan kan het nergens!

Foto: Todd F Goodman

Share.