7 woningen met een tuin zo groot als een voetbalveld

Share.

Een woning met een grote tuin is voor enkelen onder ons een ware droom! Maar wanneer is een tuin nu écht groot? Wel, om dat te bepalen stelden we ons de vraag: “Is er plaats voor een voetbalveld?”. Met deze uiterst wetenschappelijke maatstaf in het achterhoofd, selecteerden we deze 7 woningen.

1. Buggenhout

Deze te renoveren hoeve vinden we terug in een doodlopende straat in Buggenhout. Het domein waarop het pand gelegen is beslaat om en bij de 1,15 hectare. Zeker ruim genoeg dus, om een voetbalveld aan te leggen. Is voetbal niks voor jou? Dan kan je altijd gaan vissen, want op het domein is ook een private visvijver aanwezig. Het prijskaartje voor deze rustig gelegen woning bedraagt €600.000.

2. Diest

Deze charmante woning, uiterst rustig gelegen in een landelijke en beboste omgeving in Diest, staat te koop voor €499.000. De woning heeft 2 slaapkamers, een badkamer, een keuken en een gezellige leefruimte, maar de grootste troef is toch wel de tuin. Met een grondoppervlakte van 26.559 m² is er geen kat in de buurt. Perfect voor een afgesloten, tactische training zonder pottenkijkers!

3. Geraardsbergen

Wie op zoek is naar een luxueuze woning met veel groen, kan deze villa in Geraardsbergen hoogstwaarschijnlijk wel smaken. Zowel binnen als buiten heeft de woning een zuiderse uitstraling waardoor je je meteen op vakantie waant. De woning is omgeven door een prachtig uitgestrekte tuin met vijvers. Als kers op de taart kan je er een plonsje doen in het verwarmde zwembad. De vraagprijs voor deze mooie villa is €849.000.

4. Hechtel-Eksel

Omringd door alleen maar groen, komen we opnieuw een hoeve tegen, dit keer in het mooie en rustige Eksel. Voor €585.000 koop je een woning aan die wel wat opknapwerk kan gebruiken, maar wel met een perceel van maar liefst 75.357 m²! Vergeet een voetbalveld, hier is genoeg plaats voor een heus trainingscomplex.

5. Koersel

Hoewel er voldoende ruimte is voor een voetbalveld, is dit landhuis in Koersel de perfecte plek voor de paardenliefhebber! De woning werd oorspronkelijk gebouwd rond 1919, maar werd in 2013 herbouwd tot een topklasse villa in nieuwe staat. Zoals je op de foto’s kan zien is dit pand zowel vanbinnen als vanbuiten in de puntjes in orde. Het staat te koop voor €750.000.

6. Kortessem

Rijden we door naar Kortessem, dan zien we opnieuw een fraaie villa te koop staan. Voor € 1.395.000 krijg je een hoogwaardig afgewerkte villa die voorzien is van alle comfort met een fitnessruimte, zwemvijver met poolhouse, sauna en ruimte voor minstens 14 voertuigen. Als dat nog niet indrukwekkend genoeg was, dan heb je de tuin nog niet gezien. Op deze uitgestrekte grasmat willen wij wel eens een balletje komen trappen!

7. Herselt

In dezelfde prijscategorie (€ 1.395.000) vinden we in Herselt een luxueuze en strakke villa terug. De architecte van deze woning koos voor een landelijke, moderne inrichting met warme toetsen. De villa werd afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail. Via de grote ramen heb je een mooi zicht op de prachtig aangelegde grasmat, waar ze in het Koning Boudewijnstadion jaloers op zouden zijn!

Share.

Comments are closed.