Een superieure loft met zwevende trap

Share.

De ene loft is de andere niet. Een gewaagde stelling, maar we zetten hem graag kracht bij met een echte eyecatcher die je momenteel terugvindt in ons aanbod. Deze loft-en-penthouse-gecombineerd steelt de show met een unieke zwevende trap en enkele bijzondere designkeuzes.

De zwevende trap springt overal in de open leefruimte in het oog. Samen met de gordijnen wand achter het televisiemeubel en de unieke designstukken vormt de trap een accentmuur zoals we er nog niet al te vaak eentje zijn tegengekomen.

De trap vertrekt vanuit de keuken (een gewaagde keuze, maar hij wérkt wel) naar de bovenverdieping. Ideaal om de strakke vormgeving van de keuken (dat bleke corian kookeiland in combinatie met die sobere zwarte Wengé-maatwerkkasten en toestellen!) en de woonkamer (die plafondverlichting!) door te trekken. Ben je uitgekeken op je eigen trap maar heb je geen ruimte om een zwevend exemplaar te plaatsen? Er zijn genoeg mogelijkheden om van jouw trap een pareltje te maken.

Op de bovenverdieping werd dan weer gekozen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Het lijkt ons heerlijk toeven in die volledig geïnstalleerde bar met andermaal uniek plafond, zithoek met inbouwgashaard. Of op het dakterras, wie wil er nu geen barbecue houden en een potje tafelvoetbal spelen met zicht op de hippe Quartier Bleu-wijk in Hasselt? 

Iets drinken aan de strakke witte bar, een comfortabel badje nemen in de met mozaïek en lichtgevende waterdruppels beklede badkamer of nadien in alle privacy in slaap vallen achter de gordijnen van de master bedroom. Deze loft weet precies hoe je het verschil maakt.

Krijg je ook geen genoeg van alle exclusieve materialen en leuke designkeuzes? Bekijk dan zeker ook even volgend filmpje, waarin je een rondleiding krijgt doorheen dit unieke pand!

Meer info over deze loft vind je hier. En laat ons zeker weten wat je ervan vindt in de comments!

Ben je op zoek naar een appartement? Bekijk dan zeker ons volledige aanbod!

Auteur: PJG

Foto’s: Christoffels Vastgoed

Share.