5 appartementen in Leuven te koop onder de 249.000 euro

Share.

5 appartement met elk hun eigen troef. De ene met uitzicht over heel de stad, de andere met zicht op het groen. Gelijkenissen? Allemaal gelegen in Leuven, de stad die bekend staat om haar studenten, de wereldberoemde Stella Artois, maar ook voor… de hoge vastgoedprijzen. Wij maakten een top 5 met een budget van maximum 249.000 euro.

1. Lichtrijke kamers

We bijten de spits af met dit hoekappartement in de Brusselsestraat. Voor 235.000 euro krijg je meteen heel wat ruimte, 60 m² in het centrum van de stad. Het kan een voor- of een nadeel zijn, afhankelijk of het je smaak is, maar de inboedel is alvast inbegrepen bij de verkoop.

2. Zicht op de stad

We steken door naar de Arnould Nobelstraat, wat dichter naar het centraal station gelegen, waar we dit penthouse terugvinden. Het penthouse beschikt over een gigantisch groot terras met een uitzonderlijk panoramisch zicht over de stad. Kostenplaatje? 249.000 euro.

3. Ruimte troef 

Net buiten de ring van Leuven, op de Tiensesteenweg, staat er een 2 slaapkamer appartement te koop. Het grootste tot nu toe, want je krijgt maar liefst 75 m² aan woonoppervlakte. Daarnaast, naar onze mening een grote troef, beschikt het appartement ook nog over een terras, kelderberging én garagebox. Dat alles voor een prijs van 248.000 euro!

4. Kwaliteit voorop

Terug naar het centrum van Leuven waar een recent gerenoveerd duplex appartement op ons wacht. Eiken parket zorgt meteen voor een kwalitatieve uitstraling. Het volledig instapklare appartement in een autoluwe straat is ideaal als starter maar ook voor investeerders, kostenplaatje: 199.500 euro.

5. Uitstekende ligging

We sluiten af met een 1 slaapkamer appartement op Egenhovenweg. Perfect gelegen voor wie snel in het stadscentrum wil zijn maar ook snel op de autostrade. Het appartement heeft een lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde moderne keuken. Woonoppervlakte? Een efficiënt ingedeelde 50 m² voor een bedrag van 225.000 euro.

Benieuwd naar wat Leuven nog te bieden heeft? Ontdek het volledige aanbod op Zimmo!

Share.