IN BEELD: 5 onwaarschijnlijke cottages die je nu kan kopen

Share.

Tijdens de winterperiode dromen we al wel eens van een gezellig, klein sneeuwtapijtje. Helaas -of gelukkig- zijn de weergoden ons op dat vlak niet goed gezind. Daarom moeten we het doen met zachte temperaturen, maar kunnen we ons wel voldoen aan dat andere winterse tafereel: wonen in een echte cottage. Toevallig zijn er heel wat te vinden in ons land én staan ze nog te koop ook!

Wie aan een cottage denkt, denkt misschien gelijk aan de Ardennen. En toegegeven, je hebt daar zeker geen ongelijk in. Maar het is niet iets typisch voor onder onze taalgrens. In Vlaanderen staan er ook heel wat parels te koop op Zimmo!

Charmante Engelse cottage

Starten doen we in Maasmechelen waar we deze charmante cottage terugvinden in de zeer gegeerde Tuinwijk van Eisden. Een verharde inrit van kasseien leidt je naar het riante perceel van maar liefst 18 are. De charmante Engelse Cottage stijl die je al van buitenaf kan waarnemen, is ook binnen terug te vinden met alle aparte stijlkenmerken zoals massief parketvloeren, unieke hoge binnendeuren, aparte vloertegeltjes en raamkozijnen… € 358.000 en de cottage is van jou!

Cottage met 7 slaapkamers

We reizen door naar Berchem, waar deze cottage met maar liefst 7(!) slaapkamers. Hou je van glas in lood? Dan kan je in deze woning zeker je hartje ophalen. Een cottage ver weg van alles is hier niet het geval! De centrale ligging zorgt er voor dat je overal binnen een mum van tijd bent. Al laat de tuin je dat even vergeten, deze straalt een oase van rust uit. Verkocht? Dan moet je wel eerst nog € 695.000 op tafel leggen.

Toplocatie voor een prachtige cottage

Je had het misschien niet verwacht, maar in Berchem vinden we ook nog deze prachtige cottage terug. De woning dateert van 1930 en kreeg in de jaren ’80 een grondige renovatie. Wél met oog voor originele en authentieke materialen. Laat dat precies zijn wat deze cottage zo karaktervol maakt. Extra troef? De oprijlaan werd verbreed en opnieuw aangelegd met apart dubbele garagegebouw. Voor € 895.000 kan jij er gebruik van maken 😉 .

Originele Engelse geïmporteerde materialen

We blijven nog in het Antwerpse, want ook in Hove staat er een absolute parel te blinken! Achteraan de woning is er een privé bos waar volgens de huidige wetgeving nooit mag op gebouwd worden. Vooraan aan de overkant van de rijweg een grote landbouwgrond. De rust van zo een omgeving is voor vele onbetaalbaar! In dit geval leg je er een goeie € 729.500 voor neer.

Luxueuze cottage aan de kust

Deze luxueuze cottage in Blankenberge werd tot in de puntjes afgewerkt. Het is overduidelijk dat de villa werd gerenoveerd met stijl en smaak en dat er kosten, noch moeite gespaard werden om van de woning een parel te maken. Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is er aan ruimte geen gebrek in deze woning! Voor deze sprookjesachtige verschijning wordt er € 749.000 gevraagd.

Alle woningen staan door makelaars, notarissen of particulieren te koop geplaatst en zijn op moment van publicatie nog steeds beschikbaar. Bij interesse kan je op de link van de woning klikken en aan de rechterkant het contactformulier invullen. Veel succes!

Share.