Wat kan je kopen onder 170.000 euro?

Share.

Met een budget van 170.000 euro de huizenmarkt opgaan is een serieuze uitdaging. Wat kan je voor dit bedrag kopen?  Wij zochten het voor je uit en botsten op enkele leuke woningen die momenteel te koop staan.

Bungalow in Putte

We blijven nog even in de provincie Antwerpen. Daar staat in Putte deze op te frissen bungalow in een rustige en groene omgeving. Voor 145.000 euro ben je dus verzekerd van een betaalbare woning. Wil je nog even wachten met investeren in meubels, dan is deze woning ideaal! Deze woning komt namelijk gemeubeld.

Appartement in Mechelen

In Mechelen kan je je intrek nemen in een gezellig éénslaapkamer appartement. Met het station op wandelafstand en vlakbij de ring van Mechelen en E19 Antwerpen-Brussel kan je de uitstekende bereikbaarheid al meteen afvinken. De lichtrijke woonkamer geeft je een prachtig zicht over Mechelen. Niet slecht als je weet dat je ruim binnen het budget blijft met 156.000 euro.

Landelijke woning in Ronse

Binnen het budget een woning met tuin en garage vinden? Dat kan in Ronse. De halfopen bebouwing heeft 3 slaapkamers en heeft bovendien een ruime veranda met zicht op de tuin. Tot nu toe de duurste woning in het lijstje, maar met 159.000 euro blijven we ruim binnen het budget.

Nieuwbouwappartement in Wervik

Een nieuwbouw dakappartement in Wervik, dat betekent intrekken zonder zorgen! Het appartement is voorzien van één slaapkamer, dat uitgeeft op één van de twee terrassen. Een apart toilet, keuken met ruime opbergmogelijkheden en een badkamer voorzien van ligbad en douche maken het appartement compleet. Met een vraagprijs van 169.000 euro past het appartement nog net in het lijstje.

Rijhuis in Tienen

In de Liefdestraat in Tienen staat dit rijhuis te wachten op nieuwe eigenaars. Met 100 m² aan bewoonbare oppervlakte is er voldoende ruimte om met je geliefde te delen. Pluspunt? Achteraan kan je nog heerlijk vertoeven van de volledig afgesloten tuin. Prijskaartje? 169.000 euro.

Instapklaar appartement in Genk

Op wandelafstand van het centrum van Genk vind je op de 14e verdieping dit instapklare appartement. De badkamer werd in 2017 nog gerenoveerd en ook de keuken is voorzien van alle nodige faciliteiten. Kelderberging en voldoende parkeergelegenheid zitten keurig inbegrepen in de prijs van 169.000 euro.

Toegegeven, 170.000 euro ziet er dus niet altijd hetzelfde uit. Ben jij ook verrast door het aanbod? Snuister gerust verder op Zimmo, daar staan nog tal van andere leuke woningen binnen het budget van 170.000 euro!

Share.