7 keer zalig huren onder de 700 euro

Share.

In ons land stijgen de woningprijzen aan een razendsnel tempo. Het lijkt erop of het stilaan onmogelijk is om nog een fijne woning te kunnen huren. Wij namen de proef op de som en gingen op Zimmo op zoek naar 7 woningen die je kan huren onder de 700 euro. En we hebben enkele mooie pareltjes gevonden!

Opgelet: de (extra) maandelijkse lasten zijn in onderstaande voorbeelden niet inbegrepen!

1. Rustig wonen in Tielt

Beginnen doen we in het West-Vlaamse Tielt, waar je in een rustige straat deze charmante woning terugvindt. De gezellige en gerenoveerde gezinswoning bevat twee slaapkamers en is onder andere volledig ingericht met een ingerichte keuken, leefruimte en badkamer. Daarnaast is er nog een volledige zolderruimte die door de bewoners naar eigen idee mag worden ingevuld. Prijskaartje: 700 euro per maand!

Foto’s: Vastgoed Zebra

2. Energiezuinig in Deinze

Eén provincie westelijker komen we terecht in Deinze, waar je voor de huurprijs van 665 euro per maand dit instapklare appartement kan bewonen. Een grote troef is dat dit appartement een BEN-label draagt, waardoor zeer weinig energie verbruikt wordt voor verwarming, ventilatie en koeling, wat in deze tijden een mooie zaak is voor je portemonee.

Foto’s: EXCELLENT VASTGOED Deinze

3. Ruim wonen in Proven

Wie zegt dat je voor 700 euro per maand alleen maar in studio’s kan wonen, is eraan voor de moeite. Met een maandelijks prijskaartje van 695 euro is deze ruime woning met maar liefst vier slaapkamers in het landelijke Proven -een deelgemeente van Poperinge- een zeldzame parel. Woon jij binnenkort in dit gerenoveerd met een woonoppervlakte van 182 m²?

Foto’s: Immo Francois – Poperinge

4. Goedkoop over de taalgrens

Toch maar even over de taalgrens kijken. Ons uitstapje naar Lessines levert ons dit leuke en energiezuinige appartement op. De woning is bijna gloednieuw – want gebouwd in 2018 – en is perfect instapklaar. Prijskaartje: 635 euro per maand.

Foto’s: Immo Nobels

5. Altijd op vakantie in Blankenberge

Vergeet Saint-Tropez en Ibiza. De laatste zomers zijn vaak broeierig heet, dat afkoeling op de eigen stranden steeds populairder wordt. Om het vakantiegevoel een heel jaar door te ervaren, kan je voor 650 euro per maand in dit modern gerenoveerd appartement aan de zeedijk in Blankenberge wonen. Het zeezicht is mee inbegrepen in de prijs.

Foto’s: Immo Belgium

6. Hertsberge voor boekenwurmen

Wie een woning met karakter zoekt, kan daarvoor terecht in hartje Hertsberge, een deelgemeente van Oostkamp. De voormalige bibliotheek werd volledig gerenoveerd tot knappe woning met behoud van authentieke elementen en is te huur voor de maandelijkse som van 595 euro.

Foto’s: Vastgoed Wanneyn Missiaen

7. Panorama in Maldegem

In deze tijden wil iedereen graag een gezellig tuintje, maar wat als je een terras kan hebben wat groter is dan het gemiddelde appartement? We nemen je mee naar het Oost-Vlaamse Maldegem. Eerst en vooral is het gezellige appartement al een pareltje op zich, maar het terras van maar liefst 134 m² met een fenomenaal uitzicht over de gehele gemeente is de ware eyecatcher.

Foto’s: BOME – Stefanie Billiet

Waar zie jij jezelf wonen?

Share.