Betaalbaar wonen: 5 geweldige huizen onder de 200.000 euro!

Share.

Je droomwoning vinden met een budget van 200.000 euro is niet altijd eenvoudig. Geen nood, wij zochten deze parels voor jullie uit!

Riemst, Limburg

We beginnen onze tocht in het veelzijdige Riemst. Vanuit deze betaalbare en gezellige woning ben je zo in het bruisende Maastricht. Tijdens de zonnige dagen kan je genieten vanuit de gezellige zithoek. De recente renovaties en de leuke fiets- en wandelroutes in de buurt, maken hier een ideaal starterspand van. Voor 169.000 is de woning van jou! 

Lier, Antwerpen

Maak kennis met dit uniek pand in Lier! De pittoreske instapklare woning bevindt zich pal in het centrum, naast het historische Begijnhof. De open keuken is volledig uitgerust en via de open trap kom je uit in een gezellige slaapkamer. Ontdek met je eigen ogen wat je voor 199.000 euro krijgt!

Harelbeke, West-Vlaanderen

Voor 195.000 euro vind je deze instapklare stadswoning met mooie, grote tuin terug op wandel afstand van het centrum van Harelbeke. Met een open keuken, ruime badkamer en drie slaapkamers vormt dit huis dé perfecte starterswoning voor een jong gezin.

Ninove, Oost-Vlaanderen

Deze recent gerenoveerde stadswoning in Ninove staat te koop voor 193.000 euro. In de praktisch ingerichte keuken heb je voldoende bergruimte en je fiets of afvalcontainer kan je gerust kwijt in de bergruimte op het terras. Winkels en scholen vind je er op wandelafstand.

Tienen, Vlaams-Brabant

We eindigen onze tocht in het fijne Tienen, de suikerstad én de grootste gemeente in Vlaams-Brabant. Dit smaakvol ingericht pand werd in 2016 en 2017 volledig gerenoveerd. Deze gezellige woning, pal in het Tiense centrum, leent zich met een vraagprijs van 195.000 euro perfect voor de jonge starter! 

Share.