Zo ziet 600 euro huur eruit in Vlaanderen

Share.

Wanneer je een woning wil huren, is het budget een belangrijke factor. Je kan met hetzelfde budget veel verschillende kanten uit. Je kan een appartement midden in de stad hebben, maar ook een knus huisje is voor hetzelfde geld niet ondenkbaar. Maar wat kan je nog vinden voor een budget van 600 euro? We schuimden op Zimmo met dat budget -gemeenschappelijke kosten niet inbegrepen- de vijf Vlaamse provincies af.

West-Vlaanderen

Beginnen doen we in Meulebeke, een stad van 11.000 inwoners, dichtbij Roeselare, waar we een instapklare en verzorgde rijwoning met aangelegd omheind stadstuintje vinden. Het rijhuis is 155 m² groot, heeft 2 verdiepen, een terras en ligt op wandelafstand van de markt.

Wie zegt dat je voor minder dan 600 euro geen woning kan vinden voor een gezin? In Ieper vind je deze duplex van maar liefst 130m² terug. Voor 600 euro per maand beschik je over 3 ruime slaapkamers, een ingerichte keuken en een gezellige woonkamer die toegang biedt tot het zonnig dakterras.

Dit is slechts een greep uit het huuraanbod in West-Vlaanderen. Wie een appartement zoekt, kan hier terecht. Wie liever een huis huurt in West-Vlaanderen, kan hier verder kijken.

Oost-Vlaanderen

In de Oost-Vlaamse gemeente Oudenaarde, vinden we dit lichtrijk appartement terug. Met een oppervlakte van 65 m², een terras, 1 slaapkamer en grote raampartijen is er aan licht geen gebrek! Kostenplaatje? 575 euro.

Geniet je graag van het bruisende stadsleven? Dan is dit instapklare appartement in Gent de perfecte uitvalsbasis. Vlakbij de Brusselse poort kan je dit karaktervolle appartement huren voor 575 euro per maand.

In Oost-Vlaanderen vind je nog veel meer appartementen te huur. Wie een huis zoekt, ontdekt hier het Oost-Vlaamse aanbod.

Antwerpen

Fan van ’t Stad? Welkom in Antwerpen dan! Op het hippe Zuid vind je voor een huurprijs van 575 euro deze gezellige studio. Het appartement bevindt zich op slechts één minuut van het bruisende Marnixplein, ideaal dus voor liefhebbers van toffe café’s en restaurants!

Van de provinciehoofdstad trekken we richting Molwaar je dit trendy appartement kan terugvinden. Dit appartement, gelegen op het gelijkvloers, werd recent totaal gerenoveerd. De keuken is overigens voorzien van alle toestellen, perfect voor wie op zoek is naar een compact, modern appartement! 

Het volledige aanbod huizen te huur ontdek je hier. Bekijk ook de andere appartementen te huur in provincie Antwerpen.

Limburg

We zetten onze zoektocht verder in Hasselt. Deze goedgelegen studio heeft alles wat je nodig hebt. De leuke kookhoek is volledig voorzien. Grote ramen in de leef- en slaapruimte zorgen ervoor dat je steeds voldoende licht hebt. De prijs? 585 euro!

Zo komen we ook terecht in het Limburgse Tongeren. Daar vinden we dit leuke rijhuis voor €595 per maand. Deze gerenoveerde woning – die zich vlakbij de historische Moerenpoort bevindt – werd onlangs nog volledig nieuw geverfd en voorzien van nieuwe verlichting. Volledig instapklaas dus!

Het volledige aanbod huizen te huur ontdek je hier. Bekijk ook de andere appartementen te huur in provincie Limburg.

Vlaams-Brabant

Eens toegekomen in Vlaams-Brabant, begeven we ons naar Scherpenheuvel. Door de centrale ligging van deze moderne studio bevind je je op wandelafstand van de bekende Basiliek van Scherpenheuvel. De moderne keuken en mooie parketvloer zorgen meteen voor een huiselijk sfeer en dat voor 600 euro per maand!

Tot slot komen we in Aarschot dit eenkamerappartement tegen. Dit lichtrijke, modern afgewerkt appartement met een volledig geïnstalleerde keuken bevindt zich in het centrum van Aarschot. Voor een maandelijks bedrag van 600 euro, net binnen ons budget, kan deze woning van jou zijn!

Het volledige aanbod huizen te huur ontdek je hier. Bekijk ook de andere appartementen te huur in provincie Vlaams-Brabant.

Opzoek naar een andere locatie of binnen een ander budget? Hou Zimmo in de gaten voor nog meer leuke panden!

Foto’s: Zimmo

Share.