Dit prachtige pand werd gerenoveerd tot een B&B!

Share.

Op een gigantisch domein van maar liefst 4.803 m2 in het West-Vlaamse Kortrijk bevindt zich deze prachtige woning. Er hangt dan ook een prijskaartje van meer dan 2 miljoen euro aan dit vakkundig gerenoveerde pand. Kijk je mee?

Prachtig domein

Op een boogscheut van het centrum van Kortrijk komen we dit uitzonderlijke vastgoed tegen. Het domein is bijna meer dan 4 hectare groot en biedt voor ieder wat wils. Een grote oprijlaan met verschillende parkeermogelijkheden verwelkomt je op het terrein waar mooie bomenrijen schaduw bieden tijdens de warme zomerdagen.

Het overdekt zwembad biedt extra verkoeling of simpelweg een leuke activiteit tijdens de iets koelere dagen. De sportievelingen kunnen zich dan weer uitleven in de uitgebreide fitnessruimte om nadien even te ontspannen in de sauna. Klinkt heerlijk toch?

Gerenoveerd tot B&B

Drie jaar geleden werd deze woning prachtig gerenoveerd met een duidelijk toekomstbeeld: een luxueze B&B mét woongelegenheid. Er werd dan ook vakkundig te werk gegaan om van deze woning een absolute oase van rust te maken waar het fijn vertoeven is. Een imposante inkomhal met een exclusieve vloer, fresco’s op de dubbele deuren en een gezandstraalde trap zet de toon bij binnenkomst in het pand. Je vind er onder andere nog een sfeervol bureel, een indrukwekkende living mét zitkuil en een uitstekend ingerichte keuken terug.

Op het eerste verdiep bevinden zich drie meesterlijk ingerichte gastenkamers met ieders een smaakvol ingerichte badkamer. Overigens zijn er nog 2 luxe gastkamers én een studio!

Voor een bedrag van €2.250.000 is deze uitzonderlijke parel van jou. Wij dromen alvast verder…

Foto’s: Zimmo en Huizinge

Deze artikels vind je misschien ook interessant:

Share.