IN BEELD: Dit zijn de 5 populairste panden van de maand mei!

Share.

Op Zimmo kan je steeds meer dan 110.000 woningadvertenties terugvinden, keuze genoeg dus! Omdat de woningmarkt ook steeds verandert, zien we dat heel uiteenlopende panden vaak bekeken worden. Ben jij ook benieuwd naar wat voor woningen dat zijn? We nemen je mee in deze maands populairste panden!

Luxueuze villa in Sint-Stevens-Woluwe

Op 7 km van Brussel centrum ligt deze vrijstaande villa in Sint-Stevens-Woluwe. De voorbije tien jaar werd er grondig gerenoveerd in deze villa die zich in een rustige residentiële buurt bevindt. Een dubbele garage, een lichtrijke woonkamer mét open haard, een volledige geïnstalleerde leefkeuken en een mooie veranda maken van enkel het gelijkvloers al een geweldige plek om te vertoeven. Er hangt dan ook een prijskaartje van €785.000 aan.

Woning in groene buurt in Oosteeklo

In deze recent gerenoveerde woning in Oosteeklo, Oost-Vlaanderen ervaar je bij het binnenkomen meteen een gevoel van rust. De mooie parketvloer en grote ramen zorgen daarnaast voor een warme en gezellige sfeer in de woonkamer. Verder vind je in deze woning nog een vernieuwde landelijke keuken, een veranda met toegang tot de tuin, drie slaapkamers en nog veel meer. Benieuwd? Voor €398.000 is deze parel van jou!

Moderne villa in Ieper

In West-Vlaanderen vinden we deze bijzonder goed onderhouden villa terug. De zonnepanelen over het hele dak zorgen onder andere mee voor het EPC-label A, daar zit je dus al goed. Een leuk extraatje: deze villa heeft ook een welness! Je vindt er een sauna, jacuzzi en een douche om helemaal tot rust te komen na een drukke dag. In Ieper betaal je €530.000 voor deze woning.

Rijwoning in Merksem

Net buiten het centrum van Merksem in een rustige straat komen we deze rijwoning tegen. Scholen, winkels en invalswegen nabij de woning zorgen voor de optimale bereikbaarheid. In de zonnige tuin is het bovendien aangenaam vertoeven. Wat heb je nog meer nodig? Een inpandige garage? Die is er ook! Voor €245.000 is deze woning van jou.

Te renoveren woning in As

Op een steenworp van As-Centrum vinden we deze volledig te renoveren woning terug. Voor een bedrag van €175.000 krijg je een grondoppervlakte van 782 m2, een centrale ligging, een charmant karakter en eindeloze mogelijkheden voor de toekomst van deze woning. Heb jij wel zin in een uitdaging? Neem dan zeker een kijkje!

Share.