Huren aan de kust: 6 appartementen onder €1000.

Share.

Nu het zonnetje er eindelijk begint door te komen, trekken we als Belgen weer massaal naar de kust. Doet dat je ook dromen naar een tweede verblijf? Wij gingen alvast op zoek naar enkele prachtige huurappartementen om die droom net dat tikkeltje realistischer te maken.

1. Zicht op de Jachthaven in Oostende

We beginnen onze zoektocht bij het duurste appartement in dit lijstje. Voor €995 per maand kan je in dit unieke hoekappartement verblijven. Grote plus: je hebt een magnifiek uitzicht op de Mercator jachthaven van Oostende. Ideaal om weg te dromen, toch? Bovendien maakt de open, vernieuwde keuken de heerlijke woonkamer des te aangenamer.

2. Zonnig terras in Zeebrugge

Het tweede duurste appartement van dit lijstje vinden we terug in Zeebrugge. Voor dit appartement leg je een maandbedrag van €825 neer. Toeval of niet, maar ook dit appartement kijkt uit op een jachthaven en dit keer op die van Zeebrugge. Een van de grootste voordelen aan dit appartement volgens on? Een ligbad!

3. Hedendaagse stijl in Bredene

We reizen door naar badstad Bredene. Daar vinden we dit schitterende instapklare appartement waar je voor €750 per maand kan verblijven. Uitzicht op de zee of een haven heb je hier niet, wel een uitzicht op een gezellige gemeenschappelijke tuin: dé ideale plek om te ontspannen na een dagje aan de kust dus. Bovendien krijg je er twee slaapkamers met warme parketvloeren bij.

4. Frontaal zeezicht in Wenduine

Dromen we niet allemaal van een appartement aan de dijk waarin je ’s morgens kan opstaan met het zicht op zee of waar je iedere avond de zon in de zee ziet verdwijnen? In Wenduine vonden we dit prachtige appartement met frontaal zeezicht dat voor €740 per maand van jou kan zijn. Wij zijn in ieder geval fan, jij ook?

5. Studio in Blankenberge

Ook in Blankenberge vinden we een woning met zeezicht terug die dit keer nog wat goedkoper is dan de vorige. Op de achtste verdieping van rustige residentie Capri bevindt er zich namelijk een gezellige studio. Voor die gezellige studio betaal je €625 per maand aan huur, zonneterras mét zeezicht inbegrepen!

6. Modern in Middelkerke

Eindigen doen we met de goedkoopste woning die ons beviel: deze gerenoveerde studio – wederom met zeezicht – aan de dijk in Middelkerke. Vanaf de negende verdieping heb je een prachtig zicht op de Noordzee. De moderne feel van de studio maakt die des te aangenamer om hier na een fijne stranddag helemaal tot rust te komen. Voor een maandelijks bedrag van €540 kan jij in deze studio verblijven!

Share.