6 prachtige panden aan de kust

Share.

Een frisse zeebries en het geruis van de golven vlakbij – een huis of tweede verblijf aan de Belgische kust is een droom voor velen. Ga mee langs de kustlijn en laat je inspireren door deze 6 prachtige panden! 

Klasse in Knokke

Verscholen tussen het weelderige groen en op slechts een steenworp afstand van de bruisende kust van Knokke staat deze luxueuze villa. Kom tot rust in één van de vijf slaapkamers, baad in één van de vier badkamers of zet je auto op één van de vier ondergrondse parkeerplaatsen (inclusief autolift!). Een frisse duik nemen kan in het enorme zwembad of in de zee, die slechts enkele minuten verderop ligt. Door de gezellige tuin en het smaakvolle interieur is deze villa dé perfecte mix van rust en luxe! Het prijskaartje van deze villa in Knokke? Hij staat te koop voor € 3.750.000.  

Ongelofelijk Oostende

Volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, het strand van Oostende in je achtertuin en toch maar € 175.000? Nee, je droomt niet! Dit gezellige appartement in Oostende heeft een gezellige leefruimte en keuken, ruime slaapkamer en vernieuwde badkamer die allemaal modern werden ingericht. Winkels, restaurants, openbaar vervoer en de zee zijn allemaal op wandelafstand! 

Waanzinnig zeezicht in Wenduine

Liever nog dichter bij de zee? In dit ruime duplexappartement voel je je elke dag op vakantie! De afwerking gebeurde met hoogstaande materialen en het smaakvolle interieur vloeit harmonieus samen met de rustgevende geluiden van de golven en de verfrissende zeelucht die door de ramen waait. De ruime leefruimte werd modern ingericht en de 2 slaapkamers hebben beiden een aanpalende badkamer. Een tv heb je hier niet nodig, vanuit de woonkamer kijk je recht op de zee. De vraagprijs voor dit appartement met zeezicht in Wenduine? € 595.000.

Natuur aan het strand in Nieuwpoort

Kan je niet kiezen tussen de zee en de Ardennen? Dit charmante huis in Nieuwpoort is het beste van de twee werelden! Bij deze elegant afgewerkte villa zijn rust, privacy en familiale gezelligheid de absolute troeven! De ruime villa met 5 slaapkamers is omringd door een prachtige groene tuin waar je zelfs een jacuzzi kan terugvinden. De zee? Die ligt slechts 10 minuutjes verder. De vraagprijs voor deze villa in Nieuwpoort is € 850.000. 

Keurig wonen op de dijk in Koksijde

Nog zo’n parel met zeezicht! Dit prachtig gerenoveerde appartement is door de ligging aan het einde van de dijk centraal en toch rustig gelegen. Met zijn moderne afwerking, open leefruimte en twee prachtige slaapkamers is dit dé ideale plek om tot rust te komen in eigen land! Wat dit prachtige pand kost? De vraagprijs voor dit appartement met zeezicht in Koksijde is € 624.000.

Bangelijk Blankenberge

Je wil wel aan de kust wonen maar verkiest toch een charmant en modern rijhuis met gezellige tuin? Kijk dan eens binnen in dit prachtige pand in Blankenberge! Deze moderne woning is met haar 3 slaapkamers en ruime leefruimte gezellig en toch ruim genoeg. Bbq’en of ravotten kan in de gezellige achtertuin. Winkels, restaurants én de zee liggen op wandelafstand. Voor € 449.000 kan dit huis in Blankenberge van jou zijn! 

Wil je na het ontdekken van deze knappe panden aan de kust spontaan je huis verkopen en er zelf eentje aanschaffen? Check dan zeker eens hoeveel je huis waard is en vind snel een makelaar die je hierbij kan helpen. Succes!

Share.