Ervaar de luxe van aangenaam en comfortabel wonen à Asse à partir de € 280.000
(Code Zimmo: 1004GFQ)

184
Nombre de vues
10 fois
Projet Favoris
Popularité
73 jours
Sur Zimmo
28 jours passés
Dernière mise à jour

Gentsesteenweg 92, 1730 Asse

Code Zimmo: 1004GFQ

Prix € 280.000

Welkom bij Chalet d'Assche: waar aangenaam en luxueus wonen samenkomen met ultiem comfort. Deze betoverende residentie biedt jou de kans om te genieten van een exclusieve levensstijl, omringd door prachtige voorzieningen en een vleugje groene weelde.
Met in totaal 14 zonovergoten appartementen, elk met ruime leefterrassen en/of weelderige tuinen, is Chalet d'Assche meer dan zomaar een plek om te wonen. Het is een oase van rust, ontworpen om aan al je wensen te voldoen. Hier heb je keuze te over, van gelijkvloerse appartementen met 1 of 2 slaapkamers tot appartementen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers en ruime duplexappartementen met 2 slaapkamers, elk met hun eigen betoverende terrassen. Elk appartement is doordrenkt met hoogwaardige afwerking en heeft een privatieve inkom, waardoor je je echt thuis voelt.
Parkeren is een zorgeloze ervaring bij Chalet d'Assche, met ondergrondse parkeeropties, waaronder staanplaatsen en garageboxen, evenals royale kelders voor extra opslagruimte. Fietsliefhebbers zullen de gemeenschappelijke fietsenberging waarderen, die het eenvoudig maakt om de prachtige omgeving te verkennen.
De locatie van Chalet d'Assche is niet alleen idyllisch, maar ook uiterst praktisch. Alle voorzieningen bevinden zich op een steenworp afstand, en het openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar. Of je nu boodschappen wilt doen, wilt genieten van lokale eetgelegenheden of gewoon een ontspannen wandeling wilt maken, alles is binnen handbereik.
Wat Chalet d'Assche echt onderscheidt, is de mogelijkheid om je eigen stempel op je nieuwe thuis te drukken. Met een scala aan hoogwaardige materialen om uit te kiezen, kun je je appartement volledig naar jouw smaak aanpassen en het tot een ware oase maken.
Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn hier van het grootste belang. Het gebouw voldoet aan alle BEN-normen en is uitgerust met een geothermische warmtepomp en zonnepanelen, waardoor je niet alleen geniet van een luxe levensstijl, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.
Benieuwd naar wat Chalet d'Assche te bieden heeft? Neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie of om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van aangenaam en luxueus wonen, en ontdek de mogelijkheden die Chalet d'Assche te bieden heeft voor jou en je toekomstige droomhuis.

Disposition

Rez de chaussée

    Type Prix (Hors frais) Chambres
Appartement Vendu 2
Appartement Vendu 2
Appartement € 280.000 * 1
Appartement € 329.000 * 2
Appartement € 355.000 * 2
Appartement € 355.000 * 2
Appartement € 365.000 * 2

Étage 1

    Type Prix (Hors frais) Chambres
Appartement Vendu 2
Appartement Vendu 2
Appartement € 325.000 * 2
Appartement € 340.000 * 2
Appartement € 360.000 * 2
Appartement € 375.000 * 2
Appartement € 395.000 * 2

* Frais éventuels supplémentaires peuvent être TVA, droits d'enregistrement, honoraires et frais d'acte notariés.