Apartment For sale in Arnemuiden, Netherlands for 675.000 €
(Zimmo code: ZBI-LNM1N)

  • Apartment For sale in Arnemuiden, Netherlands for 675.000 €

4341 PS Arnemuiden

Zimmo code: ZBI-LNM1N

Price 675.000 €
  • Price € 675.000
  • Type Apartment
  • Rooms 2
  • Bathrooms 1
  • Garden 1

Luxueus appartement aan Veerse Meer
Creëer uw oase van rust in dit ruim en lichtrijk appartement dat de perfecte mix biedt van sereniteit en levendigheid. Het adembenemende uitzicht op de bruisende jachthaven van Arnemuiden biedt een constant vakantiegevoel. Daarenboven beschikt het appartement over een eigen ligplaats aan de haven, pal voor de deur.
Perfect georiënteerd op het zuiden en het westen en omgeven door de schoonheid van het Veerse Meer, ligt dit appartement gunstig ten zuiden van de Oranjeplaat-jachthaven en nabij het dorp Arnemuiden. Een rustige woonomgeving met alleen bestemmingsverkeer en directe toegang tot vaarroutes naar Veere, Kamperland of Kortgene, evenals de Oosterschelde.
Het appartement werd afgewerkt en voor het eerst in gebruik genomen in 2015 en bevindt zich op de eerste verdieping van een afgesloten complex met 13 exclusieve appartementen.
Bij binnenkomst biedt een lichte hal meteen zicht op de haven. Voorts betreedt je de ruime living met openslaande deuren naar het grote balkon. De moderne keuken, voorzien van luxe apparatuur, grenst aan de eetkamer. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met directe toegang tot het balkon en een verbonden badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast is er nog een berging met alle technische voorzieningen alsook extra opbergruimte
Bovendien beschikt het gebouw over een privé parking achter een automatische poort voor de bewoners, evenals een ruime openbare parkeergelegenheid, niet afgesloten, bij het gebouw. Met een afgesloten berging op de begane grond, voorzien van elektriciteit en licht, wordt het gemak van opslagfaciliteiten aangeboden, perfect voor het veilig opbergen van fietsen.
Dit appartement belichaamt het perfecte samenspel tussen rustig wonen en genieten van de dynamiek van de omgeving, ideaal als investering of als tweede verblijf!

Financial

Price
€ 675.000

Construction

Bathrooms
1
Rooms
2

Comfort

Central heating
Connection electricity
Connection gas
Connection plumbing
Connection sewage
Elevator
Floor heating
Intercom

Others

Garden
Ready to move in