142.732 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 475
Dit gelijkvloers appartement is gelegen in een kleinschalig appartementsgebouw met lift en meet een bewoonbare oppervlakte van 65m². De woonkamer
Nieuw
Jagersstraat 24
2140 Borgerhout
HPVRN
clock 0h op Zimmo - 2
Prijs vanaf € 289.900
Appartement te koop
                    in 2600 Berchem
PROJECT - 100% Beschikbaar
Adres op aanvraag
2600 Berchem
1002D4T
clock 0h op Zimmo - 2
€ 725
Ruim en zonnig app met 2 slaapkamers en terras. Het appartement is op de 1e verdieping te bereiken met een trap.<br />
Het appartement bestaat uit een
Nieuw
Jozef Verbovenlei 104
2100 Deurne
HPVRD
clock 0h op Zimmo - 2
€ 500
Een gelijkvloers appartement aan de rand van de stad, dichtbij het treinstation, met een goede verbinding naar E17 en E34. Ideaal voor alleenstaande o
Nieuw
Vijfstraten 92
9100 Sint-Niklaas
HPVR8
clock 0h op Zimmo - 1