143.370 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 695
Net helemaal gestript en vernieuwd (ook de technieken) met mooie materialen
Nieuw
Aaigemstraat 29
9000 Gent
HUW4U
clock 0h op Zimmo - 1
Prijs op aanvraag
Baden in de Luxe met het nieuwste en meest verbluffende project op het begeerde Albertstrand. Wij stellen u 4 opportuniteiten voor in deze sublieme ho
Nieuw
Zeedijk-Albertstrand 498
8300 Knokke-Heist
HUW4F
clock 0h op Zimmo - -
€ 115.000
Nog geen nederlandstalige versie beschikbaarBâtiment en plein centre du village de Suxy, commune de Chiny, dans la vallée de la Semois. L
Nieuw
Adres op aanvraag
6812 Suxy
HUW4A
clock 1h op Zimmo - 3
€ 210.000
Grond te koop
                    in 6717 Attert
Nieuw
Rue Saint Servais
6717 Attert
HUW40
clock 1h op Zimmo - -