136.817 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 1.750
Te huur wegens relocation, gelegen op een strategische locatie voorzien van de volgende eigenschappen:<br />
° optimale bereikbaarheid vanwege de
Nieuw
Oude Heidestraat 94
3500 Hasselt
IJAB5
clock 0h op Zimmo 843m² -
€ 1.300.000
Gelegen op de 3e en 4e verdieping van een gerenoveerd gebouw met hoogwaardige materialen. Het ontwikkelt +/- 225m2 en terrassen van in totaal +/- 50m2
Nieuw
Adres op aanvraag
1000 Brussel
IJAAV
clock 0h op Zimmo 275m² 2
€ 169.000
Instapklare woning met 2 slaapkamers, ideaal voor starters!De indelingvan deze woning is als volgt:Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de gezelli
Nieuw
Brulmolenstraat 1
3580 Beringen
IJAAQ
clock 0h op Zimmo 80m² 2
€ 105.000
Huis te koop
                    in 7700 Moeskroen
Nieuw
des canonniers 75
7700 Moeskroen
IJAA6
clock 0h op Zimmo 109m² 2