144.084 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 195.000
Goed gelegen te renoveren rijwoning met 3 slaapkamers en tuin<br />
Indeling:<br />
Glvl: gang met trap, leefruimte met eethoek (38m²), keuken (8
Nieuw
Sint-Katarinastraat 85
8310 Assebroek
HUD62
clock 0h op Zimmo - 3
€ 550
Inkomhal, woonkamer, ingerichte keuken en badkamer; 2 slaapkamers, berging, terras, zolder, garage nr. 4 en elektrische verwarming.
Nieuw
Polderstraat 33
9170 Meerdonk
HUD5X
clock 0h op Zimmo - 2
€ 85
Garage te huur in het hartje van de Brugse poort. De terreinoppervlakte is 15,10m².Voorzien van automatische poort. De huurprijs is 85 euro. Is o
Nieuw
Zinniastraat 18
9000 Gent
HUD5S
clock 0h op Zimmo 15.1m² -
€ 1.650
Dit commercieel gelijkvloers is gelegen in de tweede Westkaai-toren, en heeft prachtig zicht op het Kattendijkdok. <br />
Doordat het pand op een hoek
Nieuw
Kattendijkdok-Westkaai 41
2000 Antwerpen
HUD5N
clock 0h op Zimmo - -