136.829 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 495.000
Dit smaakvol gerenoveerd 2 slaapkamer appartement is gelegen tussen het Duinenwatermeer en de zeedijk van Knokke nabij de winkelstraten, sterrenrestau
Nieuw
Parmentierlaan 67
8300 Knokke-Heist
JDC4W
clock 0h op Zimmo - 2
€ 135.000
Gelijkvloers appartement met drie slaapkamers en autostaanplaats<br />
<br />
Op de Koning Boudewijnlaan 52 in Genk bieden we je een ruim gerenoveerd
Nieuw
Koning Boudewijnlaan 52
3600 Genk
JDC4V
clock 0h op Zimmo 100m² 3
€ 550
In hartje Hasselt aan de binnenzijde van de Groene Boulevard, treffen we deze moderne studio aan met prachtig uitzicht op de jachthaven. De studio die
Nieuw
Thonissenlaan 63
3500 Hasselt
JDC4U
clock 0h op Zimmo 50m² 1
€ 270.000
ZEER GUNSTIG GELEGEN OP TE FRISSEN DRIEGEVELWONING<br />
OP TE FRISSEN DRIEGEVELWONING OP TOPLOCATIE (rustig gelegen, op een steenworp van het centrum
Nieuw
Goswin III Laan 19
3001 Heverlee
JDC4T
clock 0h op Zimmo - 5