136.952 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 750
PROXIMITE BUS, COMMERCES ET AUTOROUTES - SUPERBE DUPLEX DE 113M² SITUE AU 1ER ETAGE (sans asc) AVEC PARKING.<br />
COMPOSITION : niv 0 : living,
Nieuw
Adres op aanvraag
5020 Champion
JDAZY
clock 1h op Zimmo 113m² 3
€ 825
Deze instapklare en verzorgde gezinswoning geniet van een rustige ligging nabij het bos en op wandel- en fietsafstand van het commercieel centrum van
Nieuw
Van Maerlantstraat 9
8020 Oostkamp
JDAZX
clock 1h op Zimmo 133m² 3
€ 232.000
Deze landelijk gelegen bouwgrond, met een oppervlakte van ca. 909 m², is gesitueerd nabij het centrum van Laarne. Dit bouwrijp perceel is een uit
Nieuw
Meirhoekstraat 9B
9270 Laarne
JDATS
clock 1h op Zimmo 909m² -
€ 800
KARAKTERVOLLE, ZEER RUIME, GERENOVEERDE, halfopen bebouwing te huur in Pittem.<br />
Deze pittoreske woning is ideaal gelegen, voorzien van het nodige
Nieuw
Kasteeldreef 8
8740 Egem
JDATR
clock 1h op Zimmo 220m² 2