132.927 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 145.000
Weldra te koop: te renoveren ééngezinswoning bestaande uit gelijkvloers: ruime en diepe garage, hal, living, ingerichte keuken en badkam
Nieuw
Adres op aanvraag
2500 Lier
JFTNR
clock 0h op Zimmo - 2
€ 145.000
Lombardsijde: knus en gezellig1-slaapkamerappartement op de derde en hoogste verdieping van een kleine residentie, centraal in Lombardsijde. Indeling:
Nieuw
Adres op aanvraag
8434 Lombardsijde
JFTNQ
clock 0h op Zimmo - 1
Openbare verkoop
Gegevens openbare verkoping:<br />
 <br />
Zitdag<br />
Op vrijdag 27/09/2019 om 14u30<br />
In het café De Gouden Leeuw, Marktplein 58<br />
B
Nieuw
Veldstraat 5
9520 Bavegem
JFTNO
clock 0h op Zimmo - 2
€ 280.000
Handelspand met woonst/kantoor/stockage gelegen in het winkelcentrum van Lier. Tussen Sint-Gummaruskerk en Grote Markt met voldoende parking in onmidd
Nieuw
Rechtestraat 40
2500 Lier
JFTNN
clock 0h op Zimmo 160m² 1