136.514 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 750
Huis te huur
                    in 3650 Dilsen-Stokkem
Nieuw
Rachels 42
3650 Dilsen-Stokkem
IK0QE
clock 1h op Zimmo - 3
€ 200.000
Grondig gerenoveerde lichtrijke rijwoning op wandelafstand van het gezellige stadscentrum, het park en het openbaar vervoer. Hoogrendementsglas, elekt
Nieuw
Adres op aanvraag
3300 Tienen
IK0PZ
clock 1h op Zimmo 119m² 3
€ 950
VOLLEDIG VERNIEUWDE WONING MET 3 SLPK OP DOODLOPENDE STRAAT!<br />
<br />
In het rustige en groene Veldwezelt (Lanaken), vindt u op de doodlopende str
Nieuw
Strodorp 126
3620 Lanaken
IK0PF
clock 2h op Zimmo 150m² 3
€ 155.000
Dit recent volledig vernieuwd appartement op de 2de verdieping in een appartementsgebouw van 4 units zoekt een nieuwe eigenaar! Het appartement is nog
Nieuw
De Bruynelaan 151
2610 Wilrijk
IK0P5
clock 2h op Zimmo 74m² 2