137.047 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

Prijs op aanvraag
Mooie, instapklare kantoorruimte te huur gelegen in het centrum van Herentals.Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van ongeveer 80 m².<br />
He
Nieuw
Fraikinstraat 19
2200 Herentals
JD3W1
clock 0h op Zimmo - -
€ 125.000
Knus stadsappartementje in volle centrum van Oostende, leuke living met open keuken, 1 slaapkamer + 1 dressingkamer, met zolderkamer, badkamer met lig
Nieuw
Lijnbaanstraat 3
8400 Oostende
JD3VZ
clock 0h op Zimmo 65m² 1
€ 390.000
Instapklare rijwoning in kindvriendelijke, rustige en groene omgeving (parkjes en Gentbrugse Meersen vlakbij), op 10 minuten fietsafstand van centrum
Nieuw
Jean Jaureslaan 85
9050 Gentbrugge
JD3VY
clock 0h op Zimmo 200m² 4
€ 720.000
Bent u op zoek naar een prachtig landhuis met grote loods en bijgebouwen, plan dan snel een bezoek en bekijk de video op youtube: https://www.youtube.
Nieuw
Adres op aanvraag
9980 Sint-Laureins
JD3VX
clock 0h op Zimmo 326m² 6