137.056 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 351.500
Dit laatste 2-slaapkamer appartement in een kleinschalige nieuwbouwontwikkeling is een absoluut pareltje. De iconische architectuur valt meteen op in
Nieuw
Charles de Kerchovelaan 59
9000 Gent
JD3LA
clock 0h op Zimmo 84,50m² 2
€ 29.000
Mooi perceel bosgrond te koop. Totale oppervlakte 4140 m2. Volledig beplant met mooie hoge populieren.
Nieuw
Oude Bekestraat 1
8691 Stavele
JD3L9
clock 0h op Zimmo 4140m² -
€ 225.000
Deerlijk, prachtig gerenoveerde woning met tuin en achteraan uitweg.<br />
<br />
De woning omvat inkom, ruime lichtrijke living, keuken met toegang n
Nieuw
Stationsstraat
8540 Deerlijk
JD3L8
clock 0h op Zimmo 120m² 4
€ 675
Dit lichtrijk appartement is centraal gelegen in het centrum van Leuven.U bent in de onmiddellijke nabijheid van winkels, tal van ontspanningsmogelijk
Nieuw
Vriesenhof 21
3000 Leuven
JD3L7
clock 0h op Zimmo 55m² 1