136.907 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 3.250
Magazijn met kantoorruimte<br />
<br />
Dit pand is gelegen op een bedrijventerrein vlakbij de staatsbaan in Bekkevoort.<br />
<br />
+ Op 2 km van de
Nieuw
Langerode 25
3460 Bekkevoort
JDB8I
clock 0h op Zimmo - -
€ 700
Appartement gelegen in de Elfjulistraat in Gent op de eerste verdieping, op 500m van het UZ Gent. <br />
<br />
Omvat een leef- en kookruimte, een rui
Nieuw
Elfjulistraat 89
9000 Gent
JDB8H
clock 0h op Zimmo 49m² 1
Prijs op aanvraag
Het betreft een KMO-unit dat deel uitmaakt van een groter bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 15 units. Gelegen op 2km van de E403 (Doornik-Brugge) i
Nieuw
Adres op aanvraag
8587 Spiere-Helkijn
JDB80
clock 0h op Zimmo 62m² -
€ 1.250
Uitzonderlijk ruim handelspand, perfect geschikt voor kinderdagverblijf, gelegen in het centrum van Ouwegem (Kruisem), op een interessante handelsligg
Nieuw
Ouwegemsesteenweg 68A
9750 Ouwegem
JDB7V
clock 0h op Zimmo 477m² 8