146.295 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 239.000
Te renoveren halfopen bebouwing met tuin (Zuidwest gericht) nabij het centrum van Drongen, zeer rustig gelegen. Deze woning omvat een inkom hall, een
Nieuw
Adres op aanvraag
9031 Drongen
HYG5G
clock 0h op Zimmo 180m² 3
€ 415.000
Prachtige villa op een perceel van 831m² gelegen op een boogscheut van het centrum van Vosselaar, nabij het Diepvenneke en nabij in-en uitvalsweg
Nieuw
Eggestraat 15
2350 Vosselaar
HYG5B
clock 0h op Zimmo 220m² 3
€ 375.000
Huis te koop
          in 1435 Mont-Saint-Guibert
Nieuw
Adres op aanvraag
1435 Mont-Saint-Guibert
HYG51
clock 1h op Zimmo 170m² 5
€ 35.000
Grond te koop
          in 6250 Pont-de-Loup
Nieuw
Adres op aanvraag
6250 Pont-de-Loup
HYG4H
clock 1h op Zimmo 250m² -