142.708 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 760
Ruim appartement op de tweede verdieping met drie slaapkamers, terras en individuele kelderruimte, gelegen aan de stationsbuurt te Mechelen.INDELINGTw
Nieuw
Van Kerckhovenstraat 11
2800 Mechelen
HPM86
clock 0h op Zimmo 119m² 3
€ 189.000
Dit recent gerenoveerd appartement op de tweede verdieping is gelegen in het centrum van Kapellen, nabij winkels, sporthal en openbaar vervoer. <br />
Nieuw
Christiaan Pallemansstraat...
2950 Kapellen
HPM72
clock 0h op Zimmo 90m² 2
€ 265.000
Rustig gelegen woonhuis te Genk.<br />
Enkel op afspraak te bezichtigen 0471 12 39 75.<br />
MAKELAARS GELIEVE ZICH TE ONTHOUDEN.
Nieuw
Roggestraat 6
3600 Genk
HPM6X
clock 0h op Zimmo 230m² 3
€ 750
Rustig gelegen woning nabij het centrum van WingeneLigging:Deze woning is zeer rustig gelegen en nabij het centrum van Wingene.Indeling:Gelijkvloerse:
Nieuw
Kapellestraat 26
8750 Wingene
HPM6I
clock 0h op Zimmo 160m² 3