146.155 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 248.000
Instapklare OB, E314 vlot bereikbaar - cv- ketel vernieuwd in 2016, dak vernieuwd in 2016
Nieuw
Kruisstraat 1
3545 Zelem
HZB0F
clock 0h op Zimmo 180m² 4
€ 249.000
Degelijke  ruime OB op 15 are, te renoveren, E313 vlot bereikbaar
Nieuw
Holstraat 10
3550 Zolder
HZB0A
clock 0h op Zimmo - 3
€ 695
Prachtig zeer recent appartement gelegen in het centrum van Kermt.Dit appartement met bouwjaar 2012 is volledig instapklaar en smaakvol afgewerkt.De i
Nieuw
Diestersteenweg 192
3510 Kermt
HZAPV
clock 0h op Zimmo 90m² 1
€ 515.000
Volledig gerenoveerd appartement gelegen op een boogscheut van de zee tussen het Casino en het Rubensplein. Indeling: inkom met gastentoilet. Volledig
Nieuw
Adres op aanvraag
8300 Knokke
HZAPL
clock 0h op Zimmo 78m² 3