143.245 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 225.000
Residentie Bellefroid ligt aan een historisch plein van de studentenstad Leuven. Ideale locatie voor personen die werkelijk in het centrum van Leuven
Nieuw
Oude Markt 43
3000 Leuven
HQ78F
clock 0h op Zimmo - -
Prijs op aanvraag
Huis te huur
          in 4101 Jemeppe-sur-Meuse
Nieuw
Adres op aanvraag
4101 Jemeppe-sur-Meuse
HQ77L
clock 1h op Zimmo 64m² 1
€ 350.000
Hedendaagse gezinswoning met een riante woonoppervlakte van 216m2, inpandige garage en zuidelijke tuin. De woning is uiterst centraal gelegen in de do
Nieuw
Panoramalaan 2a
3770 Riemst
HQ77G
clock 1h op Zimmo 216m² 4
€ 100.000
Huis te koop
          in 6887 Herbeumont
Nieuw
Rue Champs-Simon 20
6887 Herbeumont
HQ77B
clock 1h op Zimmo - 3