143.700 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 950
Rustig gelegen villa-bungalow nabij het centrum van Dworp, doodlopende straat, met tuin. Gelegen nabij natuurreservaat living met openhaard, ingericht
Nieuw
Nepe 1
1653 Dworp
HURRW
clock 0h op Zimmo 138m² 3
€ 1.450
CHASSE - District of the fiftieth anniversary.<br />
This magnificent duplex completely reconstructed tastefully in 2013 offers big living spaces in a
Nieuw
Adres op aanvraag
1040 Etterbeek
HURRM
clock 0h op Zimmo 115m² 2
€ 525
Ruim appartement met 3 slaapkamers te huur in een zijstraat van het Marktplein van Ardooie. Dit appartement bestaat uit een inkom, eet- en leefruimte
Nieuw
Monseigneur Roelensstraat ...
8850 Ardooie
HURQD
clock 0h op Zimmo 117m² 3
€ 285.000
Bruxelles, Square Marie Louise à deux pas des institutions européennes, bénéficiant dune superbe vue sur létang et
Nieuw
Adres op aanvraag
1000 Brussel
HURP9
clock 0h op Zimmo 108m² 2