143.991 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 550
Leuke stadswoning met twee slaapkamers en tuin gelegen in het centrum van Poperinge. Gunstig in verbruik! Deze woning bestaat uit:<br />
<br />
Gelijk
Nieuw
Professor Dewulfstraat 112
8970 Poperinge
HU9JD
clock 0h op Zimmo - 2
€ 110.000
Deze volledig vernieuwde studio (30m²) is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Santhille te Raversijde - Oostende. <br />
Hier g
Nieuw
zeedijk 336
8400 Oostende
HU9J3
clock 0h op Zimmo 30m² 1
€ 295.000
Deze half open woning (grondopp. ca. 551m²) is gelegen in een doodlopende straat met zicht op de Leie, dus rust gegarandeerd. Dit huis heeft een
Nieuw
Gewad 24
8792 Desselgem
HU9JI
clock 0h op Zimmo - 3
€ 260.000
Wijngaardstraat 32 (Neerpede): Te moderniseren eengezinswoning met een bewoonbaar oppervlakte van 150m² + koer, kelders en in te richten zolder.
Nieuw
Rue de la vigne 32
1070 Anderlecht
HU9IY
clock 0h op Zimmo 150m² 3