142.293 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 495.000
Deze te renoveren burgerwoning is gelegen op een uitstekende locatie in Gent, vlakbij het station Gent-Sint-Pieters en het Citadelpark. Op het gelijkv
Nieuw
Burggravenlaan 131
9000 Gent
HPF9R
clock 0h op Zimmo 296m² 10
€ 274.900
Huis te koop
          in 2020 Antwerpen
Nieuw
Auguste Oleffestraat 3
2020 Antwerpen
HPF9M
clock 0h op Zimmo 130m² 3
€ 294.900
Huis te koop
          in 2020 Antwerpen
Nieuw
Auguste Oleffestraat 3
2020 Antwerpen
HPF9H
clock 0h op Zimmo 130m² 3
Prijs op aanvraag
Deze instapklare bungalow is rustig gelegen in Bavegem en met een vlotte bereikbaarheid N42 - E40.<br />
We starten in de inkomhal die toegang biedt t
Nieuw
Adres op aanvraag
9520 Sint-Lievens-Houtem
HPF9C
clock 0h op Zimmo 108m² 3