138.025 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 428.000
Rustig en landelijk gelegen gelegen woning aan het water.Deze verzorgde 3 slpk woning omgeven door een grote zuid-gerichte tuin op 1845 m². Indel
Nieuw
Gevaerts-Zuid 18
8730 Beernem
JCGBB
clock 0h op Zimmo 186m² 3
€ 460.000
Polyvalent BEDRIJFSPAND bestaande uit loods en woning met tuin en AANPALEND PERCEEL INDUSTRIEGROND met een totale grondoppervlakte van 2483,06m².
Nieuw
Sint-Jorisstraat 102
8730 Beernem
JCGBC
clock 0h op Zimmo 2483m² 3
€ 460.000
Polyvalent BEDRIJFSPAND bestaande uit loods en woning met tuin en AANPALEND PERCEEL INDUSTRIEGROND met een totale grondoppervlakte van 2483,06m².
Nieuw
Adres op aanvraag
8730 Beernem
JCGBD
clock 0h op Zimmo 3254m² -
€ 75.000
C'est à deux pas du parc de Mouscron, dans une rue agréable que cette habitation se situe.<br />
L'espace rez-de-chaussée vous of
Nieuw
Adres op aanvraag
7700 Moeskroen
JCGB9
clock 0h op Zimmo 110m² 3