137.724 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 920
In het centrum van De Pinte, op wandelafstand van het station en tal van winkels, vinden we dit ruime 3-slaapkamer appartement terug.De indeling is al
Nieuw
Salviapark 1
9840 De Pinte
JCDMH
clock 0h op Zimmo 120m² 3
€ 299.000
Prix indicatif 299.000 Euros.<br />
Nous vous proposons à la vente cette magnifique longère entièrement remise à neuf. Id&
Nieuw
Rue de l'Esquevée 18
6560 Bersillies-l'Abbaye
JCDMB
clock 0h op Zimmo 150m² 3
€ 182.000
Gezellige halfopen bebouwing in Haaltert met prachtig uitzicht over de aanpalende weides. Deze woning werd gebouwd in 1970 en bevindt zich op 1a32ca.
Nieuw
Adres op aanvraag
9450 Haaltert
JCDMA
clock 0h op Zimmo 92m² 2
€ 260.000
Deze ruime woning in rij, gelegen nabij de Odisee Technologiecampus Gent (Rabot)  werd gebruikt als woning voor studerende kinderen. De eigendom werd
Nieuw
Vlotstraat 26
9000 Gent
JCDM8
clock 0h op Zimmo 151m² 3