158.071 panden te koop & te huur

gevonden op meer dan 3.000 immo websites

Hebbes komt naar Zimmo Hebbes komt naar Zimmo

Hebbes komt naar Zimmo

Hebbes.be en zimmo.be bundelen de krachten en worden één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes zullen midden april naar Zimmo verhuizen. Zo brengen we op zimmo.be een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Wie of wat is Zimmo?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

We verzamelen zo veel mogelijk Belgische vastgoedadvertenties voor u op onze website. Hiervoor speuren we dagelijks meer dan 3.000 websites met vastgoed af.

Dit maakt van Zimmo niet enkel de meest innovatieve zoekmachine, maar ook diegene met een enorm groot vastgoedaanbod.

Zoeken

Zimmo zoekt voor u

Maak een E-mail Alert aan

Nergens elders dan bij Zimmo ontdekt u zo vlot en met zekerheid de stek die u zoekt. Doordat we nl. al het aanbod voor u verzamelen hoeft u niet dagelijks alle websites te bezoeken.

Bovendien kan u een MIJN ZIMMO account aanmaken en aangeven dat u dagelijks het allernieuwste aanbod wil toegestuurd krijgen via e-mail.

Maak een E-mail Alert aanMaak een E-mail Alert aan

Wie is Zimmo?

De helden van het Zimmo team

Wie is Zimmo?

Neem zeker ook eens een kijkje achter de schermen van Zimmo. Zimmo is het eindresultaat van een dagdagelijkse samenwerking van meer dan 40 mensen/collega’s/vrienden.

Wie is Zimmo?