137.370 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 235.000
Zeer goed gelegen eenslaapkamer appartement te koop! Dit aangenaam en instapklaar appartement bevindt zich in de residentie 'Floreal' op de eerste ver
Nieuw
Sint-Lievenspoortstraat 27...
9000 Gent
JC7KF
clock 0h op Zimmo 55m² 1
€ 2.000
De beste locatie binnen de kleine ring van Hasselt.  Ik vertrek voor onbepaalde tijd naar het buitenland en het zou toch maar leeg staan en het huis i
Nieuw
Isabellastraat
3500 Hasselt
JC7K1
clock 0h op Zimmo 180m² 4
€ 365.000
Volledige gerenoveerde woning:<br />
GVL: Ruime inkomhal, garage en waskamer.( aansluiting WM en DK)<br />
+1: Hal met bureauruimte, inmaakkast en toi
Nieuw
Europalaan 95
2620 Hemiksem
JC7JW
clock 0h op Zimmo 168m² 3
€ 620
!! NOG EEN KOT VAN DIPLODOCUSREX !!!<br />
<br />
Uitermate verzorgde studentenloft, geschikt voor max 2pers.(renovatie 1ste ingebruikname academiejaa
Nieuw
damplein 14
2060 Antwerpen
JC7JR
clock 0h op Zimmo 37m² 1