133.188 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 340.000
In Beveren-aan-de-ijzer, een rustige deelgemeente van Alveringem huisvest deze ruime lichtrijke gezinswoning.De woning is gelegen in een zijstraat waa
Nieuw
Roesbruggestraat 24C
8691 Beveren-aan-den-IJzer
J05PO
clock 0h op Zimmo - 5
€ 749.000
Omschrijving:Kort bij de toe-en afritten van de E25 en toch volledig in de natuur van de Belgische Ardennen bieden wij aan dit romantische hotel (Les
Nieuw
Rue de la Roche 36
6660 Houffalize
J05PJ
clock 0h op Zimmo 5905m² 20
€ 125.000
Te renoveren handelswoning op 50m van de markt van Lichtervelde!<br />
Dit ruime pand heeft een diep handelsgelijkvloers van maar liefst 150 m² d
Nieuw
Neerstraat 12
8810 Lichtervelde
J05P9
clock 0h op Zimmo 247m² 4
€ 125.000
Te renoveren woning met handelsgelijkvloers op 50m van de markt van Lichtervelde!<br />
Dit ruime pand heeft een diep handelsgelijkvloers van maar lie
Nieuw
Neerstraat 12
8810 Lichtervelde
J05PE
clock 0h op Zimmo 155m² 4