146.323 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 1.600
Gelijkvloers appartement met kantoorruimte / handelspand en tuin.<br />
 <br />
Ligging<br />
Zonhoven Centrum. TOP LOCATIE!<br />
 <br />
Beschrijvin
Nieuw
Heuvenstraat 35
3520 Zonhoven
HZCHW
clock 0h op Zimmo 300m² 3
Prijs op aanvraag
OPPERVLAKTEN:<br />
Constructie - bebouwde oppervlakten<br />
Magazijn (Unit 7): 248m2<br />
Mogelijkheid om een tussenverdieping (kantoor of extra st
Nieuw
Adres op aanvraag
8210 Zedelgem
HZCHR
clock 0h op Zimmo 805m² -
€ 136.500
ENERGIEZUINIG en instapklaar gemeubeld appartement op wandelafstand van het CASINO en de ZEEDIJK!INDELING:Eerste Verdieping:Living met gaskachel en in
Nieuw
Adres op aanvraag
8370 Blankenberge
HZCHM
clock 0h op Zimmo 53m² 2
€ 149.900
Woning met 3 slpks en ruime garage met UITWEG achteraan!INDELING:Gelijkvloers:Inkomhal - ruime living - keuken (o.a. met fornuis, dampkap, spoelbak, o
Nieuw
Adres op aanvraag
8800 Roeselare
HZCH7
clock 0h op Zimmo 149m² 3