158.282 panden te koop & te huur

gevonden op meer dan 3.000 immo websites

Hebbes komt naar Zimmo Hebbes komt naar Zimmo

Hebbes komt naar Zimmo

Hebbes.be en zimmo.be bundelen de krachten en worden één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes zullen midden april naar Zimmo verhuizen. Zo brengen we op zimmo.be een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 49.000
Grond te koop
          in 2235 Hulshout
Nieuw
 
2235 Hulshout
HENNR
clock 0h op Zimmo - -
€ 900
Appartement te huur
          in 1050 Elsene
Nieuw
 
1050 Elsene
HENNN
clock 0h op Zimmo 60m² 1
€ 225.000
Lichtrijk hoekappartement met 2 slaapkamers op de 3de verdieping van de Résidence du Sud met een mooi zicht over het Gentse Zuidpark.<br />
<br
Nieuw
Hubert Frère-Orbanlaan 313
9000 Gent
HENNF
clock 0h op Zimmo 88m² 2
€ 349.000
Dit recent gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers is gelegen aan het Gentse Zuidpark en heeft een vlotte bereikbaarheid dankzij nabijgelegen in- en
Nieuw
Hubert Frère-Orbanlaan 182
9000 Gent
HENNJ
clock 0h op Zimmo 112m² 3