134.550 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 194.000
Zonnig dakappartement met twee slaapkamers, waarvan een met dressing. Modern open ingerichte keuken met vaatwas, badkamer met bad, afzonderlijk toilet
Nieuw
Biesakker 1H
9260 Serskamp
IO740
clock 0h op Zimmo 85m² 2
€ 890
Gezellig huisje in dorpskern Oud-Heverlee met gezellig terras/patio (= stadstuintje) <br />
2 slaapkamers, plus klein extra kamertje voor strijk of co
Nieuw
Vaalbeekstraat 3
3050 Oud-Heverlee
IO73V
clock 0h op Zimmo 115m² 2
€ 30.000
Bon petit terrain à bâtir, situé dans une rue calme de Châtelineau, proche de toutes commodités, cadastré sect
Nieuw
Adres op aanvraag
6200 Chatelineau
IO73Q
clock 0h op Zimmo 160m² -
€ 925
TE HUUR te Brasschaat, Miksebeekstraat 49, een HOB met inpandige garage in een rustige straat. GELIJKVLOERS: In de inpandige garage is er een trap naa
Nieuw
Miksebeekstraat 49
2930 Brasschaat
IO5G0
clock 1h op Zimmo - 2