137.029 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 735
Appartement met 2 slaapkamers en garage (bij te huren aan 50euro) bestaande uit: hal, berging, leefruimte, ingerichte keuken, ingerichte badkamer, twe
Nieuw
Pierstraat 350
2630 Aartselaar
JCYPB
clock 0h op Zimmo - 2
€ 645.000
- Rez-de-chaussée<br />
Hall d'entrée de l'imeuble, boites aux lettres et sonnettes (vidéo/parlophone)<br />
Ascenseur qui m&egra
Nieuw
Adres op aanvraag
1410 Waterloo
JCYP9
clock 0h op Zimmo 150m² 3
€ 305.000
Welkom in Lekbaardersstraat 12 in de rustig gelegen 'verkaveling Ekkelgarden' op 2 km van het centrum van Hasselt, op 600m buiten de grote ring, op wa
Nieuw
Lekbaardersstraat 12
3500 Hasselt
JCYP8
clock 0h op Zimmo 186m² 3
€ 349.000
Te koop:<br />
Volledig gerenoveerde woning (Burgtrede 2 te 9340 Lede) met<br />
3 slaapkamers,<br />
twee wc's,<br />
badkamer met meubel, bad en dou
Nieuw
Burgtrede 2
9340 Lede
JCYP7
clock 0h op Zimmo - 3