142.284 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 174.900
Dit praktische duplex-appartement is gelegen aan de Kerkstraat in het gezellig dorpje Gellik. Men woont hier in een rustige en kindvriendelijke woonom
Nieuw
Kerkstraat 38
3620 Gellik
ICX9Q
clock 0h op Zimmo 100m² 3
€ 210.000
Met Rommelaar krijg je de kans om modern en eigentijds te wonen in Kortrijk, een bruisende centrumstad met een creatief sociaal en commercieel leven.
Nieuw
Zwevegemsestraat 69
8500 Kortrijk
ICX9L
clock 0h op Zimmo 92m² 2
€ 254.000
Met Rommelaar krijg je de kans om modern en eigentijds te wonen in Kortrijk, een bruisende centrumstad met een creatief sociaal en commercieel leven.
Nieuw
Zwevegemsestraat 69
8500 Kortrijk
ICX9G
clock 0h op Zimmo 140m² 3
Prijs op aanvraag
Ruim handelspand bestaande uit een winkelruimte van <br />
330 m2 met zwarte keramische tegels, 3 vitrines met plankenvloer van (3,2 x 6,3) ; (2 x 5,2
Nieuw
Statiestraat 139
2600 Berchem
ICX9B
clock 0h op Zimmo - -