142.524 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 129.000
Deze half open bouwgrond (Lot 3a) met een oppervlakte van 617 m² is gelegen te Lanaken vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen met zijn uitgestrek
Nieuw
Steenselbergweg 60
3620 Lanaken
ICT77
clock 0h op Zimmo 614m² -
€ 129.000
Deze half open bouwgrond (Lot 1a) met een oppervlakte van 614 m² is gelegen te Lanaken vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen met zijn uitgestrek
Nieuw
Steenselbergweg 60
3620 Lanaken
ICT7C
clock 0h op Zimmo 614m² -
€ 1.200
Prachtige eigendom  met 5 slaapkamers gelegen in landelijke omgeving nabij Tielt, Aalter en E40. De lange oprijlaan geeft de woning een extra cachet.
Nieuw
Kleine Ruiseledestraat 1
8700 Kanegem
ICT72
clock 0h op Zimmo - -
€ 289.000
Bekijk het adres Top woning voor wie houdt van rust maar toch centraal wil wonen! Deze goed onderhouden HOB heeft op het glvl een inkomhal/traphal, ee
Nieuw
Hendrik Mertensstraat 83
9150 Kruibeke
ICT6X
clock 0h op Zimmo 155m² 2