136.825 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 199.000
Prachtig gelegen bouwgrond te koop in een residentiële wijk te Oostduinkerke-bad.Dichtbij het centrum, de zeedijk en de duinenreservaten.
Nieuw
Elzendreef 4
8670 Oostduinkerke
IJA9C
clock 0h op Zimmo 509m² -
€ 760
Ruim 2-slaapkamer appartement met veel lichtinval. Het beschikt over 2 badkamers en 2 aparte wc's. <br />
<br />
Slaapkamer 1 is +/- 16 m2 met aangren
Nieuw
Bredabaan 776
2930 Brasschaat
IJA97
clock 0h op Zimmo 136m² 2
€ 125.000
Gemeubeld lichtrijk appartement gelegen in de residentie Château Beaulieu, op de 2 de verdieping.Indeling: inkom, open ingerichte keuken, lichtr
Nieuw
Raversijdestraat 56
8400 Oostende
IJA92
clock 0h op Zimmo 31m² 1
€ 550.000
Deze ruime, luxueuze villa met handels- en praktijkruimte in Alken op een perceel van 16a 39ca heeft een bewoonbare oppervlakte van 329m² en is a
Nieuw
Onze-Lieve-Vrouwstraat 96
3570 Alken
IJA8X
clock 0h op Zimmo 329m² 4