141.936 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 645
Ruim appartement met 2 slaapkamers , gelegen nabij de belangrijkste invalswegen te Jabbeke. <br />
Het appartement omvat 2 slaapkamers, ruime living m
Nieuw
Gistelsteenweg
8490 Jabbeke
IGK9Z
clock 0h op Zimmo 105m² 2
€ 215.000
Rustig gelegen, licht en ruim te renoveren 3-slaapkamerappartement met frontaal parkzicht, inclusief kelderberging  (ca. 6 m²) en een garagebox onderg
Nieuw
Marcel Auburtinlaan 65
2600 Berchem
IGK9U
clock 0h op Zimmo 118m² 3
€ 585.000
Heel ruime, jonge woning op uitstekende ligging in Wetteren.<br />
Uit de hand te koop / Particuliere verkoop!!! Bel voor Afspraak 0472/33 44 64. Deze
Nieuw
Kasteeldreef 18
9230 Wetteren
IGK9P
clock 1h op Zimmo 375m² 5
€ 750
Wonen in de Stationsstraat in Lanaken: dat is strategisch goed gezien. Je woont in een rustige omgeving op wandelafstand van het centrum. En het is de
Nieuw
Stationsstraat 158
3620 Lanaken
IGK7H
clock 1h op Zimmo 74m² 2