132.470 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 325
Mooie instapklare commerciële ruimte / winkel / kantoor van 50m² in een <br />
Ideaal als kantoor / boetiek / broodjeszaak, pop - up<br />
Nieuw
Statielei 26
2640 Mortsel
J61Z7
clock 0h op Zimmo - -
€ 395.000
Recente hedendaagse woning met tuin<br />
Ruime kwalitatieve woning (HOB) op 450m² me véél lichtinval.<br />
De woning bestaat uit
Nieuw
Westmallebaan 24
2980 Zoersel
J61ZC
clock 0h op Zimmo 200m² 3
€ 240.000
Het mooie appartement situeert zich tussen Sint- Niklaas en Hulst, de perfecte uitvalsbasis om even tot rust te komen in het natuurreservaat De Gavers
Nieuw
Adres op aanvraag
9170 Sint-Gillis-Waas
J61YX
clock 0h op Zimmo 110m² 3
€ 289.000
Te Lebbeke op de rand van het centrum staat deze woning met handelsruimte op een zeer gunstige locatie. De winkelruimte die momenteel niet in gebruik
Nieuw
Adres op aanvraag
9280 Lebbeke
J61YN
clock 0h op Zimmo 222m² 4