142.284 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 195.000
Mooi appartement met 3 slaapkamers en terras, Oostende-Mariakerke. Uitstekend gelegen in een rustige woonwijk, nabij een belangrijke invalsweg, winkel
Nieuw
Sint-Amandsberglaan 52
8400 Oostende
ICXD7
clock 0h op Zimmo 101,25m² 3
Prijs op aanvraag
Het betreft een degelijke magazijn- opslagruimte gelegen in een zijstraat van de Vaartkaai te Merksem.  De ring rond Antwerpen, de havenzone en het ce
Nieuw
Bredabaan 29
2170 Merksem
ICXD2
clock 0h op Zimmo - -
€ 79.000
Half open bebouwing - in Ophoven - Kinrooi (lot 6b) 4a43 ; nabij de grens met Nederland.<br />
Maaseik 5.5 km<br />
Bree 16.5 km<br />
Genk 33 km<br /
Nieuw
Donkstraat 52
3640 Ophoven
ICXCX
clock 0h op Zimmo 443m² -
€ 299.000
rue Arsène Falla 75 4621 FLÉRON RETINNE
Nieuw
Rue Arsène Falla 75
4621 Retinne
ICXCS
clock 0h op Zimmo 225m² 5