142.150 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 550
Kom als eerste een bezoek brengen aan dit lichtrijke appartement op zaterdag 27/10/2018 tussen 10u en 10u45. Graag bevestiging naar planning@nobels.be
Nieuw
Ter Eecken 2
9700 Oudenaarde
ID18N
clock 0h op Zimmo 102m² 2
€ 675
Wees snel en breng als eerste een bezoek op het bezoekmoment op zaterdag 27/10/2018 tussen 16u en 17u. Graag bevestiging hiervan naar planning@nobels.
Nieuw
Steenweg 267
9810 Eke
ID188
clock 0h op Zimmo 181m² 2
€ 174.500
Deze te moderniseren stadswoning met tuinvinden we terug op wandelafstand van het centrum Oudenaarde.<br />
Extra troeven zijn zonder twijfel de centr
Nieuw
Doornikstraat 14
9700 Oudenaarde
ID18I
clock 0h op Zimmo 140m² 2
€ 297.000
Op een startegische locatie dichtbij het centrum van Oudenaarde bevindt zich dit handelspand met woonst. Er is voldoende doorgaand verkeer om een goed
Nieuw
Adres op aanvraag
9700 Mater
ID18D
clock 0h op Zimmo - 3