144.412 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 219.000
Riant appartement met twee slaapkamers in het hart van Tongeren centrum.<br />
Welkom te Eeuwfeestwal, u bevindt zich hier in het bruisende hart van T
Nieuw
Eeuwfeestwal 30
3700 Tongeren
I2JQ3
clock 0h op Zimmo 115m² 2
€ 250.000
Deze te renoveren halfopen ééngezinswoning is gebouwd op een perceel van ca. 809m² en is gelegen in het centrum van Oekene. Indelin
Nieuw
Kerkweg 3
8800 Oekene
I2JPT
clock 0h op Zimmo 198m² 4
€ 720
Appartement 2 slks op het 1ste verdiep<br />
Indeling: inkomhal met vestiaire, woonkamer met ingerichte keuken, terras, badkamer met bad en douchewand
Nieuw
Acacialaan 22
1500 Halle
I2JPO
clock 0h op Zimmo 82m² 2
€ 229.000
Gezinswoning van 184 m2 met veel potentieel, 4 slpk, garage en terras in hartje Antwerpen. U betreedt de woning via de centrale inkomhal dewelke toega
Nieuw
Constitutiestraat 26
2060 Antwerpen
I2JPJ
clock 0h op Zimmo 184m² 4