136.849 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 440
Zeer mooi afgewerkte studio met veel lichtinval. Gelegen op wandelafstand van Station Leuven. De studio is gemeubeld met tafel, stoelen, kleerkast, be
Nieuw
Vanden Tymplestraat 43
3000 Leuven
JDBQ2
clock 0h op Zimmo - -
€ 440
Mooi gerenoveerde studio met terras, berging en ondergrondse fietsenstalling. Gelegen aan de achtergevel. Omschrijving: ondergronds: fietsenstalling.
Nieuw
Sint-Beggaberg 3
3000 Leuven
JDBQ3
clock 0h op Zimmo - -
€ 25.000
In "Residentie Hervé" te Waregem, J. Huyslaan is deze garage te koop deze is gelegen in de nabijheid van de verbindingswegen en het centrum van
Nieuw
Joannes Huyslaan 4
8790 Waregem
JDBQ1
clock 0h op Zimmo - -
€ 690
Neem contact met ons op voor meer informatie over dit eigendom
Nieuw
Rue de Bure 3
6953 Lesterny
JDBPZ
clock 0h op Zimmo 125m² 3