148.465 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Hebbes is nu Zimmo

Hebbes en zimmo hebben de krachten gebundeld en zijn nu één immosite. Alle koop- en huurwoningen van Hebbes.be vind je nu dus terug op zimmo.be. Zo brengen we op zimmo een nog groter aantal immozoekertjes samen onder één dak. We geloven dat deze stap meerwaarde creëert voor jou als koper of huurder. Wie wil nu niet een zo volledig mogelijk aanbod huizen en appartementen op één plek bekijken?

Ook voor iedereen die praktische tips of advies zoekt over (ver)kopen, (ver)huren, (ver)bouwen of de inrichting van je nieuwe woonst, hebben we goed nieuws! De artikels van Hebbes verhuizen ook mee.

Zo vind je zeker snel en makkelijk de weg naar je nieuwe (t)huis.

Het Hebbes & Zimmo team.

Lees meer over de verhuis van Hebbes naar Zimmo

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 325.000
KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK In een zijstraat van de Meir werd dit ruim appartement van 114 m² met 2 grote slaapkamers en 2 badkamers volledig gereno
Nieuw
Lange Klarenstraat 25
2000 Antwerpen
HJOVW
clock 0h op Zimmo 50m² 2
€ 149.000
Laken: Op een brede boulevard met veel groen, vindt u dit appartement op de eerste verdieping van een statig gebouw zonder lift. Zoals zo vaak in dit
Nieuw
Adres op aanvraag
1020 Laken
HJOV7
clock 0h op Zimmo - 2
€ 259.000
OPENHUIZENDAG ZATERDAG 28 APRIL 2018 VAN 11U30 TOT 12U30 <br />
Kassei: U zult aangenaam verrast zijn door de mooie en lichtrijke leefruimte (38m&sup2
Nieuw
David Teniersstraat 131
1800 Vilvoorde
HJOVR
clock 0h op Zimmo 38m² 4
€ 315.000
OPENHUIZENDAG ZATERDAG 28 APRIL 2018 VAN 13U30 TOT 14U30 <br />
Vilvoorde: in een tot een loftencomplex omgetoverd industrieel gebouw vindt u deze dup
Nieuw
Harensesteenweg 232
1800 Vilvoorde
HJOV2
clock 0h op Zimmo 40m² 2