132.876 panden te koop & te huur

in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Ken je Zimmo al?

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zoekmachine voor alle vastgoed

Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in België. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Niet alleen professionele aanbieders, ook particulieren vinden hun weg naar Zimmo om hun pand te verkopen of te verhuren. Zo ontdek je een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vastgoed op één site.

Immosite voor slimmeriken

Immosite voor slimmeriken

Alle advertenties verrijken we met extra informatie. Zo kan je bekijken hoelang een huis al te koop staat, welke interessante plaatsen er in de buurt zijn, of nog belangrijker hoeveel de prijs gedaald of gestegen is. Zoeken op Zimmo is dus een slimme keuze! Wil je geen enkel zoekertje missen? Registreer je bij Zimmo en ontvang snel alle nieuwe woningen in je mailbox, bewaar je zoekopdracht en je favoriete panden.

Laatste nieuwe woningen op Zimmo

€ 435.000
Bellegembos is de unieke locatie om te genieten van een magnifieke groene invulling.  Ruimte, rust en vrijheid daar staat deze eigendom garant voor.
Nieuw
Hermitagelaan 10
8510 Bellegem
clock 0h 164m² 3
€ 525
Appartement in mooie buurt, ruime woonkamer een aparte keuken, badkamer met bad, apart toilet, 2 slaapkamers, kelder en een terrasje.
Nieuw
Elfde-julistraat 148
8530 Harelbeke
clock 0h 85m² 2
€ 590
Dit gezellige appartement is gelegen op de 1ste verdieping met zicht op de leie en op enkel stappen van de Grote Markt.<br />
Indeling van het apparte
Nieuw
Schippersstraat 1
8500 Kortrijk
clock 0h 85m² 2
€ 660
Dit appartement verwent met een aangename indeling en een uitermate zalig zicht over Aalbeke.  De lift brengt ons naar het derde verdiep.  De ruime in
Nieuw
Moeskroensesteenweg 65
8511 Aalbeke
clock 0h - 2