AALST- RES. BETTER LIVING - 3 LUXE APPARTEMENTEN in Aalst vanaf € 445.620
(Zimmo-code: 10047BV)

170
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
102 dagen
Op Zimmo
36 uren geleden
Laatste update

Dokter André Goffaertstraat 14 / A, 9300 Aalst

Zimmo-code: 10047BV

Prijs € 445.620
  • Prijs € 445.620
  • Adres Dokter André Goffaertstraat 14 / A, 9300 Aalst
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 142 m²
  • Grondopp. op aanvraag »
  • Slaapkamers vanaf 3
  • Bouwjaar 2021
  • EPC Bekijk info

AALST - Residentie BETTER LIVING bestaat uit 3 wooneenheden – gelegen in een heel rustige straat op 10’ wandelafstand van de Grote Markt of het natuurgebied “Osbroek”.
LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!
De naam van de Residentie reflecteert de diverse sterktes van het pand: u gaat een levensperiode tegemoet met minder stress en veel meer levenskwaliteit in een appartement dat speciaal is ontworpen met veel aandacht voor privacy en “goed gevoel”. Deze twee sleutelbegrippen worden bewerkstelligd door een keuze van zeer kwalitatieve materialen en doordachte structuur van het pand.
Zo is er bijv. slechts één appartement per verdieping. Op het gelijkvloers is er een appt. met 1 slpk (reeds verkocht).
De appartementen op het eerste en tweede verdiep ( 143 m² )bestaan uit een inkomhal, drie slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een open leefruimte met eethoek en geïnstalleerde keuken, berging én vloerverwarming. Tevens is er een heel ruime rolstoeltoegankelijke lift aanwezig. Beide appartementen omvatten tevens een terras voor en achteraan.
Een zeer belangrijk punt is de zeer hoge kwalitatieve afwerking van de panden en het zeer lage energieverbruik .
8 zonnepanelen, zonwerend en driedubbel glas, C+-systeem, vloerverwarming... zorgen er voor dat een haast ongelooflijk energiepeil van minder dan 20 bereikt wordt!
BEN – 20 betekent dat u een kostenbesparing doet op uw energiefacturen van minstens 50 % t.o.v. het huidige gemiddelde appartement in de markt. Verder bekomt u daardoor dat u de eerste vijf jaar geen registratiekosten betaalt op uw eigendom. Kortom: vele duizenden euro’s kostenbesparing per jaar door uw investering in een BEN-20 appartement .
Tot slot kan u ook gebruik maken van een gedeelde fietsenstalling en is er tevens mogelijkheid voorzien tot aankoop van een carport met oplaadpunt. Deze zijn te bereiken via een doorrit in het gebouw. Deze doorrit is afgesloten door een poort die de veiligheid en privacy van de bewoners garandeert.
Ligging: op 2 min. wandelen staat u midden in het groen van natuurgebied ‘Osbroek’ en bereikt u vlot het nieuwe sport- en recreatiecomplex ‘Schotte’. Verder staat u op amper 10 ‘ wandelen op de grote Markt in Aalst
Verkoop onder gesplitst stelsel registratie/btw.

Indeling

Verdieping 2

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 445.620 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.