Project in Aalter vanaf € 319.200
(Zimmo-code: 1004EWH)

262
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
191 dagen
Op Zimmo
24 dagen geleden
Laatste update

Stationsstraat 102-104, 9880 Aalter

Zimmo-code: 1004EWH

Prijs € 319.200
  • Prijs € 319.200
  • Adres Stationsstraat 102-104, 9880 Aalter
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 99 m²
  • Grondopp. vanaf 99 m²
  • Slaapkamers op aanvraag »
  • Bouwjaar 2023
  • EPC Bekijk info

Residentie ‘Emeric’ is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 2 gelijkvloerse handelsruimtes, 6 bijzonder comfortabele en goed ingedeelde appartementen met aangename zonneterrassen, drie nieuwbouwwoningen en een ondergrondse parkeergarage met privatieve kelderbergingen. Deze residentie is gelegen in de Stationsstraat, tussen het station en de markt van Aalter. Dankzij deze zeer centrale ligging beschikken deze appartementen over alle faciliteiten zoals de scholen, winkels, diensten, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer op wandel- en fietsafstand. De bereikbaarheid met de wagen is eveneens uitstekend met de op- en afrit van de E40 en de Knokkebaan op amper enkele minuten rijden.   

Het gebouw onderscheidt zich in de eerste plaats door haar duurzaam karakter, vrij van fossiele brandstoffen. Daarnaast voorziet men de combinatie van vloerverwarming d.m.v. een warmtepomp (geothermie), fotovoltaische panelen en een sterke akoestische en thermische isolatie. Bovendien worden de appartementen uitgerust met een ventilatiesysteem type D met maximale warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk heeft deze toekomstgerichte aanpak tal van voordelen voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. 

Ook op gebied van afwerking wordt u een hoge standaard geboden, zo zijn er ruime budgetten voorzien om de sanitaire toestellen, keuken en vloerbekleding zelf te kiezen bij de vooropgestelde leveranciers. De twee handelsruimtes worden casco opgeleverd en genieten van een grote visibiliteit dankzij de grote raampartijen aan de kant van de Stationstraat. Gezien de casco oplevering, kan de toekomstige eigenaar dit naar eigen smaak en behoeften afwerken. 

Tot slot zijn er 9 ondergrondse staanplaatsen en 7 ondergrondse bergruimtes voorzien, voor een optimaal comfort van alle bewoners. 

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via of 09 278 78 79.

Indeling

Verdieping 1

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 1
Appartement Verkocht 1

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Bedrijfsvastgoed Verkocht -
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2
Bedrijfsvastgoed € 323.000 * -

Verdieping 3

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 319.200 * 1

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.