Residentie Berleau II in Beringen vanaf € 495.000
(Zimmo-code: 1004GSJ)

216
Keer bekeken
1 keer
Favoriet project
Populariteit
60 dagen
Op Zimmo
60 dagen geleden
Laatste update

Rozenlaan 20, 3580 Beringen

Zimmo-code: 1004GSJ

Prijs € 495.000

AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE VOORWAARDEN VOLDOET.
In dit project is er enkel nog een prachtig penthouse te koop!
Residentie Berleau II werd gebouwd aan de Rozenlaan 20-22-24 tegen de blok van fase I die al enkele jaren geleden door Som gerealiseerd werd. Op wandelafstand van het gezellige centrum en vlakbij de opritten van de autosnelwegen richting Antwerpen en Brussel.
Het project bestaat uit 10 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Zowel gelijkvloers als op de eerste en tweede verdieping zijn er 3 appartementen, met 1 en 2 slaapkamers. Het penthouse, op de derde verdieping, heeft 3 slaapkamers.
De appartementen hebben allemaal een eigen terras en gelijkvloers heeft u zicht op de gemeenschappelijke tuin. Ondergronds wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid, fietsenstalling en privé kelders.
De afwerking kan volledig gebeuren naar uw smaak en budget. Onze ervaren binnenhuisarchitecte staat voor u klaar om u te begeleiden bij de volledige inrichting van uw nieuwe thuis.
Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Kom dan zeker langs. Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Indien U aan de voorwaarden voldoet kunnen we toestaan dat U uw nieuwe woning of appartement pas dient te betalen na de verkoop van uw huidige woonst. Op die manier ontzorgen we U van A tot Z.
De vermelde prijzen zijn exclusief alle koperskosten. Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en kelderberging.

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 1
Appartement Verkocht 2

Verdieping 1

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2

Verdieping 3

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 495.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.