Wonen in 't park - Boutersem in Boutersem vanaf € 322.000
(Zimmo-code: 10049AS)

386
Keer bekeken
10 keer
Favoriet project
Populariteit
137 dagen
Op Zimmo
11 dagen geleden
Laatste update

Nieuwstraat 27, 3370 Boutersem

Zimmo-code: 10049AS

Prijs € 322.000
  • Prijs € 322.000
  • Adres Nieuwstraat 27, 3370 Boutersem
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 94 m²
  • Grondopp. op aanvraag »
  • Slaapkamers vanaf 2
  • Bouwjaar 2021
  • EPC Bekijk info

Nieuwbouwproject in het hartje van Boutersem.

Ons project ‘Wonen in ’t park’ te Boutersem is de ideale combinatie indien u houdt van rust en groen en toch een centrale ligging wenst, op slechts een steenworp verwijderd van enkele belangrijke invalswegen en grootsteden zoals bv. Leuven. Dankzij de verkeersvrije woonomgeving zal u zich echt kunnen wagen in een parkomgeving en toch met alle faciliteiten vlakbij. U hebt de keuze uit woningen en appartementen.

Het project omvat 19 woningen in een mix van klassieke bouwstijl (met zadeldak) en moderne architectuur. Elke woning beschikt over een ruim betegeld terras en afgewerkte tuin, inclusief omheining en ruime houten tuinberging. Bovendien heeft elk perceel een handige toegang via een poortje aan de tuin, makkelijk voor fietsen, vuilnis ….

Verder zien we 25 appartementen die ook heel wat bijzonders te bieden hebben. Er zijn appartementen met 2 of 3 kamers en woonoppervlaktes tussen 92m² en maar liefst 131 m²!
De gelijkvloerse appartementen beschikken over een ruim afgewerkt terras, aangelegde tuin inclusief tuinberging en ook hier een handige toegang via de tuin. Boodschappen doen houdt vanaf nu niet meer in dan een korte wandeling over het aangelegde pad dat een rechtstreekse doorgang biedt tot de OKAY- supermarkt. De penthouses worden voorzien van een ruim en volledig afgewerkt terras van ongeveer 20m² met een balustrade bestaande uit fleurige bloembakken. Deze terrassen kijken uit op een prachtig groendak, dat bovendien op uw verzoek nog toegevoegd kan worden aan uw privéterras. Zo kan u een uniek terras bekomen van maar liefst 60m². Op de site worden gastenparkings en fietsenstallingen voorzien en ondergronds bieden we plaats aan 64 privatieve parkeerplaatsen.

De aanleg van de volledige site wordt door ons tot in de puntjes afgewerkt, inclusief wandel- en fietspaden, sfeer- en nachtverlichting, grassen en perken…
Naast de ideale prachtige ligging hebben we zeker en vast ook oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. De woningen zijn tot in het detail uitgewerkt en worden met de grootste vakkundigheid en passie afgewerkt.

Voor meer info ontvangen we u graag op ons kantoor om dit prachtige project tot in de puntjes toe te lichten. Wilt u snel al wat bijkomende informatie? U kan Elien bereiken op het nummer: 0470/382 130.

Indeling

Verdieping 1

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 327.700 * 2
Appartement € 369.600 * 2
Appartement € 322.000 * 2
  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 386.500 * 2

Verdieping 2

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 411.100 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.