Residentie HEMELRIJCK in Brasschaat vanaf € 292.689
(Zimmo-code: 1003Z79)

2109
Keer bekeken
20 keer
Favoriet project
Populariteit
481 dagen
Op Zimmo
20 uren geleden
Laatste update

Van Hemelrijcklei 1-3, 2930 Brasschaat

Zimmo-code: 1003Z79

Prijs € 292.689

Het nieuwbouwproject wordt opgetrokken in hedendaagse architectuur waarbij het vroegere interbellum karakter wordt behouden ten einde een mooie samensmelting te creëren met het voorliggende plein. Het project is uiterst goed gelegen in de dorpskern van Brasschaat nabij verscheidene handelszaken, haltes van het openbaar vervoer en op wandelafstand van het park van Brasschaat.
Het project omvat twee commerciële ruimtes op de gelijkvloerse verdieping met A+ zichtlocatie. De vier appartementen en twee penthouses worden voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval aansluitend met terrassen zowel voor- als achteraan. De appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen en volgens de laatste bouwnormen. U krijgt volledige inspraak in afwerking van vloeren, keuken, sanitair en badkamer.
Het project zal tevens voorzien worden van een ondergrondse parkeergarage met negen staanplaatsen en zes kelderbergingen. Er is een verplichting tot afname van één staanplaats en één kelderberging bij de aankoop van een appartement. Om in te spelen op de hedendaagse ecologische bewustwording kan er optioneel een individueel elektrische laadpunt worden voorzien bij de staanplaatsen. Tevens wordt er voldaan aan de vooropgestelde energienormen met een E-peil gelijk of kleiner dan 50.
De verkoop geschiedt onder de bepaling van de wet Breyne. U kan genieten van de voordelen van scheiding van grond- en constructieaandelen inzake de verkoop.

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 292.689 * 2
Appartement € 397.179 * 3

Verdieping 1

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 444.000 * 2
Appartement Verkocht 2

Verdieping 2

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 449.000 * 2
Appartement Verkocht 2

Verdieping 3

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 3

Verdieping 4

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2
Appartement Verkocht 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.