Project in Deinze vanaf € 247.500
(Zimmo-code: 1004EWL)

155
Keer bekeken
8 keer
Favoriet project
Populariteit
78 dagen
Op Zimmo
36 dagen geleden
Laatste update

Kattestraat 41, 9800 Deinze

Zimmo-code: 1004EWL

Prijs € 247.500
  • Prijs € 247.500
  • Adres Kattestraat 41, 9800 Deinze
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 72 m²
  • Grondopp. vanaf 72 m²
  • Slaapkamers op aanvraag »
  • Bouwjaar 2023
  • EPC Bekijk info

Gelegen in een rustige straatje in tweede lijn van de Markt van Deinze, vindt u dit kleinschalig nieuwbouwproject genaamd Cassina, met rechtstreekse doorsteek naar de Markt. Dit budgetvriendelijk en kleinschalig appartementsgebouw bestaat uit een combinatie van compacte éénslaapkamer appartementen en comfortabele appartementen met 2 slaapkamers en ruime, zuidwest gerichte terrassen.

Door haar ligging net achter residentie Imperia op de markt van Deinze, is het er erg rustig en toch pal in het hart van Deinze, met op wandelafstand tal van restaurants, winkels, cultuur, zorg en supermarkten. Ook de Brielmeersen zijn vlakbij met haar prachtig aanbod aan natuur, recreatie en sportfaciliteiten. Verder geniet deze ligging van een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer, de fiets als met de wagen.

Het gebouw met haar comfortabele en lichtrijke appartementen werd voorzien van toekomstgerichte technieken, volledig vrij van fossiele brandstoffen. Zo krijgt u er een individuele warmtepomp met vloerverwarming voor een optimaal plaatsgebruik, een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie en een warmwaterboiler verbonden met de warmtepomp. Naast de geringe, ecologische voetafdruk hebben deze efficiënte technieken tal van voordelen, denk aan uw maandelijkse energiefactuur en uw persoonlijk comfort.

Op het gebied van afwerking beschikken deze appartementen over mooie budgetten voor de keuken, de vloerbekleding en de sanitaire toestellen waarbij u zal worden uitgenodigd om deze materialen zelf te gaan uitkiezen in de betreffende showrooms, volledig in lijn met uw eigen smaak en voorkeuren. Bovendien is er voor iedere eigenaar een bovengrondse parkeerplaats en een praktische berging voorzien.

Tot slot krijgen de bewoners van deze residentie Cassina het recht om de inkom van het appartementsgebouw aan de kant van de Markt (Imperia) te gebruiken waardoor men geen omweg hoeft te maken en zo een directe verbinding tot aan de Markt heeft. Ideaal voor mensen die van de rust willen genieten en toch op enkele meters stappen van de Markt willen wonen.

Benieuwd naar het volledige aanbod van dit nieuwbouwproject? Een persoonlijke, vrijblijvende afspraak kan via of 09 278 78 79.

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 355.000 * 2

Verdieping 1

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 247.500 * 1
Appartement € 257.000 * 1

Verdieping 2

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 335.000 * 2

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.