Paul Piperslaan: Groen, bereikbaar en centraal wonen in Diepenbeek in Diepenbeek vanaf € 137.500
(Zimmo-code: 1004CUT)

2954
Keer bekeken
12 keer
Favoriet project
Populariteit
102 dagen
Op Zimmo
56 dagen geleden
Laatste update

7, 3590 Diepenbeek

Zimmo-code: 1004CUT

Prijs € 137.500

In Diepenbeek, Lutselus bouwt Matexi de duurzame woonbuurt Paul Piperslaan. Moderne gezinswoningen, energiezuinige appartementen en zuidgerichte bouwgronden vullen de buurt in voor jong en oud. Koop jouw nieuwe thuis in deze buurt en je bent klaar voor de toekomst.

Op zoek naar een woning waar comfort centraal staat? Ontdek het beste van twee werelden in onze nieuwbouwwoningen en moderne appartementen. Onze stijlvolle appartementen zijn voorzien van grote ramen, waardoor je optimaal kan genieten van veel lichtinval. Bovendien zijn alle appartementen bijna energieneutraal met een E-peil van E30. Elk appartement beschikt over 2 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en badkamer, vloerverwarming en een gezellig terras met uitzicht op de groene omgeving en de rustige buurt. En als je een auto hebt, hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. Er is een handige ondergrondse parkeergarage beschikbaar.
Toch liever wat meer ruimte of is een appartement niet helemaal je ding? Ontdek dan onze moderne nieuwbouwwoningen, elk voorzien van 3 slaapkamers, zolder, carport, met of zonder tuinberging? Jij kiest! Maar wat je ook kiest, we gebruiken steeds duurzame en degelijke materialen. Zo geniet niet alleen jij, maar je hele gezin van een zorgeloze toekomst. 
Wil je het liever zelf in de hand hebben? Dan kan je je droomwoning bouwen met je eigen architect op een van de laatste twee bouwgronden voor open bebouwing. Dit zijn bouwgronden zonder bouwverplichting: je kiest zelf wanneer en met wie je bouwt. 
Interesse? Contacteer onze sales consultant Marisa Marasco op Toon nummer of via .

Indeling

Gelijkvloers

    Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 3
Huis Verkocht 3
Grond € 137.500 * -
Grond € 150.000 * -
Huis € 369.000 * 3

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.