Energiezuinige kangoeroewoningen nabij het centrum van Eeklo in Eeklo
(Zimmo-code: 10041I1)

322
Keer bekeken
0 keer
Favoriet project
Populariteit
268 dagen
Op Zimmo
20 uren geleden
Laatste update

Burgemeester Lionel Pussemierstr 153, 9900 Eeklo

Zimmo-code: 10041I1

  • Prijs Prijs op aanvraag »
  • Adres Burgemeester Lionel Pussemierstr 153, 9900 Eeklo
  • Type Project
  • Woonopp. vanaf 191 m²
  • Grondopp. vanaf 438 m²
  • Slaapkamers vanaf 4
  • Bouwjaar 2020
  • EPC Bekijk info

4 halfopen zorgwoningen bieden met een praktische indeling alle nodige ruimte en comfort voor een zorgeloze woonervaring. Niet één, maar twee gezinnen kunnen er wonen. Boven en naast de zorgwoning op het gelijkvloers vind je namelijk een hoofdwoning met aparte ingang en 3 slaapkamers. Beide woningen beschikken over voldoende ruimte, een praktische indeling en alle hedendaagse comfort. Ideaal voor wie voor familieleden of vrienden wil zorgen zonder de nodige privacy op te geven.

Deze kangoeroewoning is centraal gelegen in een rustige doodlopende straat op minder dan een kilometer van het station, het openbaar vervoer, de Markt en talrijke handelaars. Deze woning geniet van een modern design met doordachte architecturale elementen.

Waarom kiezen voor een kangoeroewoning?
Het belangrijkste voordeel van kangoeroewonen is dat je makkelijker voor elkaar kunt zorgen en elkaar kunt bijstaan. Zo zijn oma en opa in de buurt om de kleinkinderen op te vangen als dat eens nodig blijkt, of zijn volwassen kinderen beschikbaar wanneer hun ouders hulp kunnen gebruiken. Daarbij behouden beide partijen hun privacy zoveel mogelijk en voelen ze zich gerustgesteld omdat er altijd iemand in de buurt is. Eens binnenspringen om te kijken of je geliefde ‘buurman’ of ‘buurvrouw’ het goed stelt, is zó gebeurd. Door vlakbij elkaar te wonen spaar je alvast waardevolle tijd uit. Ook met praktische klussen, zoals boodschappen doen voor elkaar doen of tuinieren, kun je kwaliteitstijd uitsparen.

Wenst u meer info over dit woonconcept?
Bel naar Unicum op Toon nummer voor een persoonlijk gesprek.
U surft niet via onze site? www.unicum.be

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Huis * 4
Huis * 4
Huis * 4
Huis * 4

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.