Project in Geel vanaf € 256.860
(Zimmo-code: 1003ZQ9)

1118
Keer bekeken
5 keer
Favoriet project
Populariteit
195 dagen
Op Zimmo
17 uren geleden
Laatste update

Waterstraat, 2440 Geel

Zimmo-code: 1003ZQ9

Prijs € 256.860

Residentie AVALON te Geel-centrum!
Dit nieuwbouwproject bestaat uit 7 volledig afgewerkte (zeer energiezuinige) appartementen in hartje Geel.
De appartementen zijn uitstekend gelegen in het centrum van Geel, zeer ruim en worden afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen.
Ze worden sleutel op de deur afgeleverd, waarbij u zelf de materialen voor afwerking, de keuken en de badkamer mag kiezen. Op die manier heeft u een energiezuinig nieuwbouwappartement dat toch aansluit bij uw persoonlijkheid.
Bij dit project is doelbewust gekozen voor de bouwmethode en materialen die voldoen aan de eisen van morgen. Alle appartementen zullen voorzien worden van vloerverwarming met een zeer energiezuinige condenserende ketel + private zonnepanelen. Het E-peil is kleiner dan E30!
Bij het appartement is verplicht een garage aan te kopen.
Er is een lift aanwezig in het gebouw. Een voordeel van dit project is dat u het grondaandeel onder registratierechten (10%) kan aankopen en dat enkel de constructie onder het BTW-stelsel (21%) aangekocht moet worden .
Dit project wordt gebouwd door bouwfirma Structabo. U koopt het appartement rechtstreeks van de hoofdaannemer met jarenlange ervaring. Vooruitziend op de toekomst geeft dit een extra garantie op een goede nazorg.
Indien u extra informatie wilt over dit project kan u hiervoor een afspraak maken via e-mail, of telefonisch Toon nummer.

Indeling

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement € 256.860 * 2
Appartement € 264.300 * 2

Verdieping 1

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht 2

Verdieping 2

  Type Prijs (Excl. kosten) Slpk
Appartement Verkocht -
Appartement Verkocht -

* Eventuele bijkomende kosten kunnen BTW, registratierechten, ereloon- en aktekosten notaris zijn.